Purifying mask

Provade niveas ansiktsmask för första gången nu ikväll för att fräscha upp mig! Masken jag använde hette Purifying mask och är bra för porer och finnar mm, så nu ska jag bara vänta tills det är dags att skölja av den för att se hur den har verkat, inte för att det kanske blir världens resultat första gången men ändå!






Counting stars

Hej på er, rubriken har inget att göra med inlägget, men har iallafall duschat idag vilket behövdes eftersom mitt hår var skabbigt och jag var helt ofräsch, så nu har jag sminkat mig och även målat lite mer färg på min franska manikyr, för det började gå bort lite smått!

Lite senare så kommer Vicke hit, vilket kommer bli kul och då ska vi sova över, var ett tag sen vi gjorde de så det ska ju bli roligt! Men annars ska jag inte göra något idag, kanske läsa igenom lite på samhällen eller nåt, men ha en bra onsdag för de ska jag, kram 
Såhär ser jag ut idag



iPhone 5s

Hej på er, idag så kunde jag äntligen börja använda min nya mobil som kom igår eftersom att simkortet kom idag, sjukt skönt, har stått och drägglat över mobilen i lådan hela kvällen igår och förmiddagen idag, sjukt jobbigt men nu äntligen!
Jag är nöjd med den, för skärpan på skärmen är klarare och det är ju större skärm och sen är mobilen smalare och lättare än min 4s, men det som jag väldigt skönt är att internetet går mycket snabbare, vilket underlättar när man surfar runt lite! Så är väldigt glad och nöjd att kunna använda den nu, sen älskar jag att den är vit, usch har ångrat nästan hela min tid med min 4s att varför jag köpte än svart och inte en vit, men nu känns det riktigt gutt! ♥
 

Tråkig dag

Godkväll, seriöst idag har det varit hur tråkigt som helst, storm och massa regn, har inte sminkat mig idag heller som jag brukar eftersom jag orkade inte, sen har jag kollat på PLL, så är ganska trött nu också...
 
Idag har min nya mobil kommit men kan inte sätta igång den än, eftersom simkortet inte har kommit :( Men det kommer väl snart, hoppas jag! Och så väntar jag på mitt skal som också kommer vilken dag som helst, men skyddsplasterna kom idag så den är ju redo att bli igångsatt när simkortet väl kommer.
 
Ska nog äta snart och sen ska jag inte göra någonting, framåt kvällen blir det tv, vilket gäller för mig ikväll, men orkar inte blogga atm så hörs imon eller nåt!
we♥it
 

F*ck

Har länge velat ha en F*uck chanel tröja i vit, men aldrig köpt, men så småningom ska jag klicka hem en! För den är sjukt snygg och den är lite "stor" vilket är skönt för då sitter den inte tajt eller så obekvämt som vissa tajta tröjor kan vara, men här kommer iallafall en bild på den för er som inte sett den innan ♥
 
 

Somnar till TVD

Har för en stund sen tvättat sminket och efter det landade jag i sängen med datorn och kollade kläder på nätet! Tänkte nu avsluta dagen med TVD och imon blir det nog lugnt, så vi hörs då, kram!



Ingen nytta

Hej på er, idag har jag inte gjort någon nytta alls, har bara chillat, kollat lite PLL, och sen kollat på datorn. Har även beställt ett genomskinligt skal till min nya iphone 5s som leveras i veckan, som jag är sjuukt förväntansfull över. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, blir väl samma som idag att bara ta det lugnt om vi inte har ändra planer!
 
Så sjukt skönt med höstlov nu, verkligen behövt, men kommer inte bara bli att chilla eftersom jag måste plugga och göra klart vissa saker, så har fortfarande lite jobb kvar! Men gör jag lite varje dag typ så blir det inte så jobbigt :) Ska väl snart äta kvällsmat då det blir smörgåstårta men innan de ska jag på börja ett avsnitt av TVD, ha en fortsatt trevlig lördagskväll ♥
 
 

Avicii

Hej bloggen, idag släpptes Avicii biljetterna då min syster satt hemma och skulle fixa medans jag var i skolan, hon ringde sen och sa att hon inte fick vilket jag inte ville höra! Ville verkligen dit, men lite senare ringde hon och sa att nya biljetter hade släppts till datumet efter blev jag sjukt glad och så fick vi biljetter till 1 mars, är så sjuuuukt glad så det går inte att beskriva, det var något jag verkligen inte ville missa! Just nu är jag hur glad som helst!



Daniel Wellington

Är ingen sån person som bär armbandsklocka så har aldrig velat köpa någon eftersom jag är en sån person som inte använder armbandsklocka och har inte heller hittat någon snygg som jag velat ha. Men är helt förälskad i Daniel Wellingtons silvriga med rosa/blått/vitt band! Så sjukt snygg, och det är den klockan jag vill ha, funderar på att önska mig den i julklapp eller köpa efter jul för egna pengar. Den är inte för mycket utan helt perfekt och enkel inte så där överdriven som vissa klockor kan vara, och får jag väl en sån så kommer jag defenitivt att använda den för den är sjukt snygg och ett måste att bära! Här kommer en bild på den iallafall ♥
GE MIG!
 

Mattetest

Godkväll på er! Sitter nergosad i min säng just nu och ska göra lite engelska och även plugga matte eftersom jag har ett mattetest/prov imon... Känns som att det kommer gå skit dåligt, fattar inte riktigt allt, får väl kolla på videoklipp. 
 
Skolan har varit väldigt chill, och jag har typ legat en dag före hela denna veckan vilket har gjort att jag trott att lovet har legat närmare än det egentligen gör, så trodde att det var fredag idag, så morgondagen kommer gå sjukt segt eftersom att man bara väntar på lovet, dock måste jag plugga på lovet eftersom jag har 2 prov, ett stort och ett lite mindre dagarna inpå, så det blir inte att softa hela lovet! Tänkte faktiskt tvätta av sminket och ha ansiktsmask, det har uppstått mycket små finnar och pormaskar på hakan mm så vill rengöra de, och det är skönt att vara osminkad när man pluggar! 
Ser trött ut, jag vet...
 
 

Torsdag

Godmorgon på er,  börjar tidigt idag med simhallen så behövde inte sminka mig imorse, men ser sjukt trött och förjävlig ut när jag inte har smink. Kommer hem idag strax innan 6, då jag tänkte göra lite engelska och sen chilla? 
Får inte heller glömma ta med mig böcker och sånt hem på fredag då jag måste plugga på lovet! Nu ska jag iallafall borsta mina tänder så hörs vi lite senare :)



Simhallen

Imon ska vi till simhallen direkt på morgonen och simma på idrotten, efter de har jag psykologi då jag har ett läxförhör som sedan följs av föreläsning i aulan.. Fullspäckad förmiddag, japp!

Har precis målat naglarna, provade att måla fransk manikyr, som dock blev lite fail... Men är som sagt inte en van nagelmålare ;) Tänkte läsa lite psykologi nu och sen göra mig iordning för sängen!
Snygg bild?



Drar till bussen

Ska cykla till bussen nu och plugga historia, slutar lite innan 3 vilket är chill för har bara 3 lektioner ;) Men måste dra, ni får ha en bra onsdag så hörs vi sen, kram



Lång dag

Hej på er! Gick till tio över fyra idag och då mötte jag upp Ebba och vi gick vidare till espresso house för lite fika innan våran buss gick. Det var ju såklart kö på bron, vilket tog ca 40-45 minuter som vi stod på bron, så när vi lämnade bron så skulle jag ha varit hemma om 10 minuter men kom hem vid typ kvart i 7... Då jag bytte tröja och kollade på 2 avsnitt av TVD och sedan gick och duschade, vilket jag nu har gjort!
 
Sitter i min säng och väntar tills min ansiktsmask är redo av sköljas av, och sen ska jag plugga lite historia, har läxa imon dåva. Men imon slutar jag vid 3 och ska då äta mat med Cajsa och Ebba, förmodligen, vilket ska bli kul/gott! Annars lär det inte hända så mycket, plugga lite och sen kommer ju PLL halloween avsnittet ut imorgon som jag är sjukt taggad inför! Tänkte skölja av masken och fixa till mitt blöta hår och sen plugga, kram ♥
bild från slutet av sommaren!
 

Detta väder

Hej på er, nyss hemkommen från skolan dyngsur så har precis bytt om till mjusdress och flätat mitt dyngblöta hår för att det såg förjävligt ut... Hatar att det ska spöregna, kunde inte cykla med paraply för det blåste för mycket så det hade blåst sönder, vilket sög...
 
Slutar 12.35 så nu tänker jag äta något och sen kolla på TVD, kommer nog kolla igenom historian som är till på onsdag också, hörs lite senare!
 

Stickat


Asså bara älskar dom här två tröjorna! Dom kliar inte utan är jätte gosiga och snygga, dom är lite korta i modellen men det är snyggt och mysigt ändå!
Kommer från H&M och kostar 149:- styck!



Lång sovare

Hej på er, har precis sminkat mig klart och bänkat mig framför datorn!
 
Igår på dagen var vi i stan, där vi åt och så fick jag en till likadan tröja fast i en annan färg, som jag lägger upp sen! Och sedan på kvällen så åt vi tacos uppe hos våra vänner, och vi kom hem därifrån vid halv 2, och då var jag inte så trött men det visade sig att jag var det eftersom att jag sov till klockan halv 2 idag, haha, men vädret är grått och super tråkigt så det gjorde ju inget, och inte heller eftersom att jag inte har några läxor!
 
Idag blir det lugnt, ska hämta lite yoggi med flingor och äta framför TVD, nu när jag äntligen har börjat på säsong 3!!! As gutt, har även lite läxor denna vecka med så det är som vanligt, men vi hörs senare, kram ♥
Mitt hår sitter i en hårmunk, så det är därför jag ser flint ut!

Nästan klar

Ska ta bort mitt smink och ta på mig pyjamas och sen kolla på ännu ett avsnitt av TVD, har typ sett 4 med det jag ska se nu, och jag är nästan klar med säsong 2, har bara 4 kvar :D Så vill kommer att se klart säsong 2 i helgen, vilket känns gutt! 
 
Och nästa vecka är det även PLL halloween avsnittet, sjuukt taggad så ni fattar inte! Har väntar länge på det nu, nu ska jag göra mig redo för att kolla 1 avsnitt till, hörs imon innan jag drar till stan!
 

Viernes

Har varit i skolan idag, det var väl helt okej, när jag kom hem så kollade jag på TVD vilket jag gör ännu, är så spännande så kan inte bara sluta! 

Imon ska vi till stan och det ska bli kul, sen senare ska jag nog inte göra något speciellt, men veckan som kommer är sista veckan innan lovet :D så det känns gutt, men ska snart äta så hörs senare!



Tidig morgon

Har stresspluggat natur ikväll till provet imon men måste gå upp väldigt tidigt imon och fortsätta! Skolan idag har varit chill och har köpt en tröja som jag lägger upp om någon dag, för ska köpa en lika dan fast i en annan färg också :) men nu ligger jag i min säng med fullmånen lysandes i ansiktet och tänkte nu sova, hörs imon godnatt!



16 oktober

 
 

Väntar

Sitter just nu och väntar på att Ebba ska sluta för att sedan gå till stationen för att åka bussen hem! När jag kommer hem ska jag väl äta och sen ska jag göra resten av natur frågorna och läsa psykologin, sen om jag hinner ska jag kolla TVD :)



TVD time

Sitter nu nergosad i sängen efter att ha ätit och tänkte nu kolla ett avsnitt av TVD och sedan plugga lite på historian eftersom jag har läxförhör imon, men också göra lite av naturfrågorna som är till provet på fredag så man har de gjort och kan plugga på de! Efter allt det ska jag se på TV och sen sova, typ!
 
Imon så ska jag försöka ta några höst bilder, får se hur vädret är... Men det kommer upp någon gång iallafall :) Och en grej som jag stör mig på är att imorse så gick jag runt på stan innan skolan började och då hittade jag ganska många grejer jag ville ha men har inga pengar... Det är så jobbigt att så fort man är pank hittar man super mycket men när man har pengar hittar man inget... Så kände jag idag! Ska nu se på TVD och göra lite nytta sen, kram ♥
N

Morning

Godmorgon på er! Idag så åker jag 9 bussen, men är uppe en timme tidigare eftersom jag skulle skriva lite på spanskan för att min spanska lektionen är inställd så skulle vi jobba ändå. Ska snart fixa lite frukost som jag tänkte äta framför TVD men kommer inte hinna se ett avsnitt, utan får göra det efter skolan ;)
 
Har som sagt bara 2 lektioner idag, när spanskan är inställd vilket är skönt. Men kommer ändå att vara hemma vid 4, så det är väl helt okej. Lyssnar lite på spotify just nu samtidigt som jag håller på att ta fram spanska dokumentet, men måste göra lite på den nu så vi hörs lite senare, ha en bra tisdag ♥
 

Ansiktsrengörning

Har precis klivit ut duschen och tänkte nu göra rent mitt ansikte. Det är bra att rengöra ansiktet någon gång i veckan eftersom att man använder smink och för att få bort orenheter och förhindra finnar osv, så nu tänkte jag rengöra mitt ansikte lite ordentligt mot mina finnar och orenheter. Använder dock inte alla produkter varje dag utan bara ibland! 



Bakat

Hej allihopa, idag så har jag då varit ledig, vilket har varit riktigt skönt, lite lång helg såhär :) Gick upp typ runt 11 och åt frukost sen tog jag på mig kläder och sminkade mig och därefter har jag och Julia bakat nya kanelbullar, och det har tagit några timmar eftersom det måste jäsa så många gånger och så länge.
 
Men nu så sitter jag och kollar på datorn, lite youtube och kollar nya låtar på spotify :) Idag har tiden gått väldigt sakta eftersom jag har inte har gjort så mycket och för att vädret har varit väldigt grått och tråkigt, och kommer att vara så resten av veckan... Men det är ju höst så det får man ju räkna med! Ska nog kolla något avsnitt av TVD lite senare och efter det blir det duschen, ha det så bra så hörs vi sen!
Såhär ser jag ut idag
 

Mycket mat

Hej på er! Har firat farmor idag då vi åt kroppkakor samt fika med tårtor och kakor, har seriöst varit mätt hela kvällen av den maten!

Imon är jag ledig, sjukt skönt och det som är gutt är att natur förhöret/provet är flyttat till fredag så slipper plugga på min lediga dag då ;) Ska typ sova nu eftersom jag är trött och måste ändå lägga mig så att jag kommer orka komma tillbaka till skolan på tisdag fastän jag börjar 11.10 ;)
Blir nog bullbak imon och tänkte nog ta lite bilder eftersom vädret sög idag och så var vi hos farmor och farfar. Men ska nu sova så hörs imon!



Sminkfrågor

När började du sminka dig? - I sexan, då jag bara använde lite mascara då och då.
Vilken var din första riktiga sminkprodukt? -  Mascara, jag fick först en mascara av en kompis men sen köpte jag min "riktiga" som var The colossal volum express, från Maybelline
Vad var din största skönhetsmiss som tonåring? - Typ alldeles för mycket puder (i sjuan) som såg kakigt ut, sen typ mörkade foundation än min egen hudfärg och så mycket mascara att alla mina ögonfransar var så kletiga att alla satt ihop och så förjävligt ut.
Beskriv din sminkstil idag - Asså det är väl olika, ibland använder jag också ögonskugga, som typ naturliga sotningar men annars använder jag foundation, concealer, puder, ögonbrynspenna + gel, eyeliner, mascara, kajal - svart + vit (vit som highlighter) bronzer och rouge och eventuellt något på läpparna.
Dina favoritsminkmärken: Mitt favoritsminkmärke är Maybelline new york och Maxfactor men gillar också L'Oreal paris och Isadora.
Hur lång tid tar det för dig att sminka dig till vardags? - Det kan ta olika lång tid för mig, för ibland blir det fel och man måste göra om och sen använder jag ganska ofta ögonskugga, men om jag inte använder det eller att det blir fel så tar det ungefär 20-25 minuter.
Du ska ut på stan och får bara välja två produkter att sminka dig med. Vilka blir det? - Concelear och mascara lätt.
Vilken skönhetsprodukt köpte du senast? - Oj, det var ett tag sen men jag tror att jag köpte ett puder och en ögonbrynspenna.
Den dyraste produkten du någonsin köpt: Benefits concealer Fake up.
Ditt bästa budgettips: Gud, ingen aning finns väl många men till exempel att köpa billiga sminkprodukter för att öva sig att sminka sig när man ska börja med smink istället för att köpa dyra produker så vet man inte hur man använder de, eller inte kan hantera de.
Ditt sämsta sminkköp: Svårt men jag tror nog min foundation från L'Oreal paris Infallible. Eftersom färgen passar egentligen inte mig, och sen blir det kakig och gul på min hy vilket jag inte tycker om, så använder inte den så den är nog mitt sämsta sminkköp.
Och den bästa produkten som finns: Bästa som finns kanske den inte är, men jag tycker om Maxfactors foundation all day flawless 3 in 1 är väldigt bra, för den är super lätt på huden, ger ett jämt och fint resultat och täcker extremt bra så den är verkligen typ den bästa produkten jag har.
När var senaste gången du vaknade på morgonen med sminket kvar? - Ingen aning, sover ALDRIG med smink, för det är verkligen inte bra att låta sminket sjunka in i huden under natten, så vill vara extra ren från smink när jag lägger mig.
Hur många läpprodukter (läppstift/läppglans) äger du, på ett ungefär? - Vet inte, har inte så himla mycket men några läppstift samt läppglans.
Din önskeprodukt: Min önskeprodukt hade nog varit en produkt som man kletade in i ansiktet och sedan kunde dra av som en mask så att allt smink försvann istället för att gno och gnugga med servett eller tvätt, för det är så segt, vill att det ska gå snabbt och enkelt.
 

Rubrik

Idag är det lördag, har ätit lite lunch och om en stund ska vi åka och handla lite mat till kvällen då vi ska äta god mat :) Och nu målar pappa mitt rum så vi äntligen kan köpa möbler och sånt så jag kan flytta in igen! Ska också kolla något avsnitt av TVD, så jag äntligen får börja kolla på avsnitt som jag inte har sett innan.
 
Imon ska vi äta kroppkakor hos farmor & farfar som kommer bli sjukt gott, och så ska jag kanske ta lite bilder utomhus nu när dom oranga/gula/röda löven äntligen har kommit fram, för det är så fint såhär på hösten, typ det enda som jag tycker om med hösten? haha positiv, när men det är skönt att få ha lite stickat på sig och lite varmare kläder :)
 
Ska nu kolla lite gamla PLL avsnitt nu så ha det så bra, kram ♥
 

Mega trött

Godkväll, åt lite glass och orkade inte kolla på hela idol, för har lite ont i huvudet och blir trött pga min förkylning så hoppas de blir bättre i helgen när jag måste plugga! Imon ska jag duscha för jag orkade inte det nu ikväll, fick även gå in i förrådet och rota fram en tjock kudde så jag kan sova högt med huvudet inatt för att kunna andas bättre och man ska ligga högt med huvudet när man är förkyld! Men nu ska jag sova så hörs imon, godnatt!



It's friday

Hej på er, har precis ätit pizza vilket var sjukt gott! 
Min förkylning verkar fortfarande hålla i sig, är täppt i näsan och väldigt snorig plus lite hosta också, vilket suger men man märker ju att det blir kallt ute asså. Ska om en stund hoppa in i duschen för att värma upp mig eftersom det är ganska kyligt på övervåningen och så. Sen senare taggar vi idol och äta ben&jerry's, ska testa en ny smak vilket ska bli kul :)
 
Är ledig på måndag och börjar vid 11.10 på tisdag eftersom mitt språk är inställt, men måste ändå jobba hemifrån på den tiden, och sen på tisdagen så har vi ett läxförhör/prov i natur, WIHO, eller inte så måste plugga på det i helgen också... Men jag hoppas att förkylningen taggar ner, för jag får ont i huvudet och orkar inte så mycket, vill ju kolla på TVD! Ska nog försöka kolla på ett nu, för jag vill ligga i, hörs senare!
 

Bara torsdag

Hej på er!
Blev så "ledsen" när jag upptäckte att de bara var torsdag idag :( Ville att de skulle vara fredag och att man gick på helg... Är iallafall ganska förkyld, har varit värre men min näsa är täppt och jag har lite hosta kvar, men ont i halsen har jag inte längre, skööönt!
 
Ska väl snart äta och efter det måste jag göra engelskan... Sista läxan på denna veckan. Känns så skönt att få helg efter denna veckan asså. Kom på att nästan vecka har vi ett läxförhör/prov i natur, jippi, eller inte :(
Får panik seriöst, jag måste komma på något att skriva om, kanske lägger upp en produkt jag tipsar om eller nåt, får se, men just nu så känner jag inte att jag orkar blogga utan vill vila upp min förkylning och efter denna veckan eftersom hela kroppen blir påverkad när man råpluggar typ varje dag sen förkylning på de, vilket suger!
Ska nu kolla lite kläder på nätet så hörs vi!
Var tvungen att ha effekt för mina ögon är sjukt glansiga och ser förjävlig ut kring ögongen tack vare min förkylning
 

Nagelbandskräm

Mamma köpte den här nagelbandskrämen från Apoteket till mig idag eftersom att mina nagelband är typ helt förstörda eftersom jag bet sönder dom när jag bet på naglarna, så dom är spruckna och torra. Så nu ville jag ha en kräm för de och de köpte mamma till mig idag, tack mammi :)



Happy

Hej på er! Är väldigt glad över att det har kommit en ny uppdatering till datorn som fixade till webcamen så att den fungerar via internet, till exempel skype och facebook! Blev sjukt förbannad när det inte fungerade via förra uppdateringen... Trodde det var datorn typ, haha.
 
Sitter just nu vid mitt skrivbord och lyssnar på musik och ska sen läsa i psykologiboken och engelskaboken så ja, men orkar inte skriva engelskan idag utan det gör jag imon, kanske också gör klart sista frågan på historian så det är gjort! Får se hur jag gör, men börjar inte med något innan maten för då kan jag typ inte koncentrera mig lika mycket. Har målat mina naglar nu, lånade ett av mammi, tihi :) Nä men ska nu läsa bloggar och kolla youtube så hörs vi för nu :)
Bjussar på denna bilden!
 

Franska revolutionen

Har just nu historia, där vi jobbar om franska revolutionen! Slutar om typ 25 minuter vilket är gutt, men när jag är hemma ska jag såklart plugga och sånt vilket jag älskar, not! Ska också dricka te eftersom min hals är cp...men måste måla mina naglar innan jag pluggar så att dom blir lite fräschare och "snyggare" :)

Men nu måste jag svara klart på frågorna så bloggar jag hemma sen :)



9 oktober

Hej på er, ska om en liten stund cykla till bussen men nu gör jag inte så mycket.
Vaknade med ont i halsen och typ helt bubblig i halsen så det var svårt att svälja, plus att min näsa rinner lite... Känner verkligen hur min kropp håller på att bli "sämre" i och med förkylning, och den kommer bara att bli värre :(
 
Idag slutar jag 14.35 så är hemma runt 4, och då ska jag göra lite läxor och sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske kollar ett avsnitt av TVD om jag orkar. Hoppas iallfall att ni får en bra onsdag, kram ♥
 

Myser

Har slängt på mig min rosa mjukisdress och har gjort mig en kopp te eftersom att min hals är öm och gör ont! Så nu sitter jag och gosar i min säng och ska nu göra lite läxor, sedan är det dags att ta en varm dusch för att fräscha upp sig. Jag känner verkligen att jag håller på att bli väldigt förkyld, för min hals gör ont, jag är lite snorig, mitt huvud gör ont och jag bli väldigt lätt trött... 
 
Imon så händer väl inget speciellt, bara göra lite läxor och sen chilla! Så sjukt skönt att jag är ledig på måndag, efter en sånhär vecka! Nu ska jag dricka mitt te medans jag ska göra läxorna, kram ♥
 

Skolan

Kom för en liten stund sen ut från klassrummet efter ha gjort spanska provet, det gick väl helt okej! Inväntar nu svenska som börjar 11.10 så nu gör jag ingenting...
 
Slutar 16.10 idag som suger, men när jag kommer hem ska jag byta till mjukiskläder och jobba lite på datorn. Hörs senare!
Toa bild, jaow
 
 

Läxvecka

Denna veckan är det ganska mycket att göra för min del, här kommer en lista på veckans olika läxor
Måndag - ingen
Tisdag - naturuppgift, spanska prov
Onsdag - samhällsuppgift, historialäxa, matteläxa (kolla videoklipp)
Torsdag - psykologi
Fredag - engelska
 
Yey, vilken rolig vecka, plugga varje dag typ! Och just nu pluggar jag igenom spanskan, dom grejerna jag inte pluggade på igår och sen repeterar, samt göra klart sista frågan på naturen som är svår, får väl försöka lösa den eller be om hjälp! Så efter skolan på fredag ska jag njutaaaa.
Känner mig såhär denna veckan!
 

7 oktober

Godmorgon, har precis fixat mig och har satt mig ner vid bordet för att äta min frukost!
Idag har jag bara 2 lektioner så jag slutar 12.35, när jag är hemma ska jag göra torskfrågorna och plugga det sista på spanskan också, det blir väl inget annat antar jag.
 
Som sagt denna veckan är full med läxor men ska ändå försöka blogga, kanske blir tidsinställt också. Vi hörs senare för nu måste jag verkligen äta, kram♥
 

Bio senare

Känner mig duktig som kan sitta länge och göra en massa spanskaövningar på datorn utan att bli distraherad att kolla på en massa annat! Ska plugga igenom spanskan en stund till och sen får jag väl se den roliga filmen om torsken för att börja svara på frågorna, för resten av frågorna och pluggandet gör jag imon efter skolan när jag ändå slutar tidigt! Belönar mig själv med att hänga med familjen på bio vid 19 för att kolla på skumtimmen, själv har jag inte läst boken men skulle vara kul att kolla på ändå när den är inspelad här runt omkring!
Här sitter jag med en massa böcker och min dator och pluggar!
 

Plugg

Hej på er!
Sitter just nu och pluggar en massa spanska eftersom att jag har prov på tisdag och måste kunna allt samt även kolla på en timmes lång film om torsk för att svara på ett par frågor på naturen som också är till tisdag! Det är det jag gör just nu och kommer göra resten av dagen. Har läxor hela denna veckan också så kommer att ha fullt upp efter skolan men ska ändå försöka blogga. 
 
Ska snart äta lite lunch för är ganska hungrig och även åka ner till pappa för att hämta kvarglömda saker och även en spanska skrivbok där jag har skrivit en massa grunder som jag kommer att behöva ha för att plugga till provet, där finns saker som vi kommer ha på provet som vi har övat på innan! Sen blir det att fortsätta plugga! 
Vilken rolig dag och vecka, eller inte, kommer vara skönt när den är över! Ni får ha det så bra så hörs vi, kram ♥
 

Lördags shopping

Här kommer lite bilder på saker jag fick/köpte i stan idag
 
Cubus - 199:- delen
 
 
GinaTricot 149:-
 
 
Guldfynd - 79.50:- rosabandet armband

Nyklippt

Var hos frisören idag innan vi åkte vidare in till stan för att äta samt shoppa! De blev en liten bit som fick klippas vilket jag kanske inte tyckte om men så värt eftersom det var så SJUKT slitet och äckligt... Men nu är det klippt och det kommer ju att växa så det är inga problem! 
 
Håller just nu att lägga upp bilder på saker jag har köpt/fått idag i stan, och så ska jag nog kolla ett avsnitt av TVD och öva lite spanska på nätet eftersom jag har prov på tisdag :)
Här kommer en bild på mitt nyklippta hår.
 

Stan

Bloggar när jag är hemma sen!



Frisören imon

Är så galet trött så orkade inte ens se klart på idol, det är för jag är så sjukt morgontrött när man måste gå upp tidigt till skolan, det tar på krafterna!
Imon ska jag iallafall till frisören och klippa mitt hår, ska klippa en liten bit eftersom det är väldigt slitet och efter det så måste jag vårda mitt hår lite bättre, haha. Efteråt ska vi in till stan och typ shoppa, har nästan brännt alla mina pengar så får se om jag köper något, och om jag gör det så lägger jag nog upp bild på de :) Nä nu ska jag byta ifrån min onepiece till min pyjamas och gosa ner mig i sängen så uppdaterar jag imon, godnatt ♥
 

New stuffs

 
TGR - 40:-
 
 
Arnolds - 1395 :-
 

PLL



Är så sjukt taggad inför halloween avsnittet! Längtar verkligen tills det börjar igen 



Español

Har spanska nu, och ingen vanlig lektion utan vi fick ta hela lektionen till att plugga till provet nästa vecka vilket var sjukt gutt! Slutar om 10 minuter och då taggar vi matte... Hörs sen!



Målat naglarna

Blev sur när mitt nagellack jag målade på innan aldrig torkade och det förstördes så tog jag bort det, men lånade ett av min syster istället, haha. Och resultatet blev orange/rosa naglar och bättre, men helt inte perfekt eftersom det kom lite utanför för att jag inte är så van men håller på att vänja mig ju mer jag målar dom :) Måste köpa egna asså, ska nog köpa något imon på stan för att fylla på dom jag redan har! 
 

Sur

Hej på er! 
Har precis ätit och nu ska jag läsa ur engelska boken för att sedan plocka ut 15 ord och förklara/översätta typ tills imon! Och även läsa lite på spanska texten vi har översatt som också är läxa. Har även spanska prov nästa vecka vilket suger ganska mycket men ska plugga lite imon och i helgen osv.
 
Är så sur, eller sur och sur men jag skulle måla mina naglar eftersom det jag hade på naglarna skavdes bort på idrotten, men nagellacket bara failade och torkade ALDRIG, så jag förstörde allt så tog bort det och målade igen, såkalrt failade jag till det igen och tog bort det och sket i att måla igen! Fett sur, jag som ville måla... Kanske målar med något annat, eller köpa lite egna nu när jag har slutat bita på naglarna :) Imon kanske jag ska köpa nya vinter skor, som jag kommer att lägga upp och även på en sak jag köpte igår med. Men måste verkligen läsa i boken så skriver jag något sen!
 

Psykologi

Har precis sett ett avsnitt av TVD, och är nästan på säsongsavslutningen!! Har läst lite psykologi som är läxa tills imon men ska även läsa igenom imon på morgonen :) Asså jag är så sjukt trött om kvällarna så jag somnar direkt och orkar nte vara uppe alls länge, kan somna vid 8 liksom... Det är bara för att jag är så sjukt morgontrött vilket påverkar mig på kvällen! 
 
Imon är det som sagt torsdag och jag slutar vid 3, ska nog se om jag hittar något på stan innan jag drar hem och när jag väl har kommit hem ska jag läsa klart i engelska boken och göra den uppgiften jag fick för våran bokcirkel, och även läsa igenom spanska texten som är läxa! Nä men nu somnar jag snart så ska plocka undan böckerna och ställa alarm så hörs vi imon, godnatt ♥
 

Volang

 
 
 
 

Kallt

Godmorgon, har precis fixat iordning mig och nu ska jag äta lite frukost samtidigt som jag ska läsa historia texten. Och efter de cykla till bussen.
 
Asså det är typ 2 grader ute, SKIT KALLT, man dör, därför längtar jag inte till vintern utan vill ha sommar och varmt. Så får ta på mig vantar, halsduk och pannband om jag ska klara av att cykla, haha.
Efter skolan ska jag fika med några kompisar och när jag kommer hem igen ska jag göra lite av engelskan och läsa på psykologin! Hörs sen
 
 

Gina Tricot

Här kommer lite saker från Gina Tricot som jag vill ha!
 
 
 
 
 
 
 
 

Seg dag

Hej på er!
Ligger just nu i min säng (standard?) och kollar lite på nätet, ska läsa på historian och samhällskunskapen tills imon och sen läsa på psykolgin och göra engelskan imon! 
 
Idag hade jag referat prov (eller alla ettor) och det gick helt okej. Skulle börjat 9.40 men började 8.10 pga provet vilket gjorde att vi inte skulle ha svenska lektion efteråt så vi hade drygt 3 timmars hål! Segt som fan men vi åt på mc donald's och gick på stan och bara chillade ;) Sen hade jag bara 1 timmes natur så det var skönt.
 
Har blivit lite dåliga uppdateringar nu men vet inte vad jag ska skriva, men imon kommer det iallafall upp outfit bilder och nu säger jag inte bara de utan jag kommer göra de! Funderar på att ta dom på morgonen så är allt klart för att lägga upp dom efter skolan. Måste även kolla på stan (igen) för att hitta lite mer höstkläder, behöver VERKLIGEN förnya min gaderob med en massa nytt, seriöst för ångest över de! Alla andra får typ ångest över att slösa bort en massa pengar på kläder medans jag just nu är tvärt om! Så får hålla utkik efter lite som kommer in nu resten av veckan :)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus