Dag 15

Senaste köpet
 

Dag 14

En bild på min senaste present




Dag 13

Det här har jag i min väska 
Detta är alltså i min skolväska 






Utvecklingssamtal

Hej på er! Blev ju dåligt bloggande igår men det var rugby och var inte hemmes förräns halv 10 kanske? Har haft utvecknlingssamtal idag och det var bra sas inte så mycket. Har även skrivit engelska uppgiften som skulle va klar idag, vilket känns skönt! Ska även mejla min läxa till min psykologi lärare sen på klipp från youtube som var läxa, eftersom jag inte är där nästa vecka. Ska även lägga upp dag 13 & 14 och lägga in resten av dagarna på tidsinställt så det kommer upp 1 dag när jag är borta, inte hela veckan men några dagar!
Ikväll ska jag hem till Vicke för att fira hennes födelsedag, det är bara jag, Julia & Cajsa, lite smått fredagsmys :) 
Ska nu kolla lite allmänt på datorn och sen leta klipp på youtube, så hörs vi kram!♥
 

Rugby 2013

Ikväll var det rugby, var sjukt taggad men fick ingen tröja... Eftersom det var för några osv, surt men kom iallafall in på matchen! Staggs tjejer förlorade och fick världens ryck och panik när det var lika mellan stagg och kaggs killar, men det blev ingen dubbelseger för kagg!!! Så sjukt gutt, men nästa år kör vi på dubbelseger iallafall! Stagg stagg tills vi dör!!
Ligger nu med värk i hela kroppen efter rugbyn!



Dag 12

De personer jag kan berätta allt för
Asså jag kan berätta det mesta för mina närmsta vänner som vet typ allt om mig och jag kan lita på men även på vänner som inte är dom närmaste, men jag kan berätta typ allt för dom som har känt mig längst! Så lägger in några bilder här :)
 
 
 

Dag 11

Mitt rum
Har redan lagt ut bilder på mitt rum hos pappa så detta är mitt rum hos mamma!(som sagt inte helt skinande rent, men så ser de ut)










Väntar

Sitter just nu i skolan och väntar på att Cajsa ska komma hit för att vi ska gå på stan och handla present till Vicke eftersom vi ska fira henne på fredag, så hörs när jag är hemma!



Miércoles



Måste sova

Har bäddat ner mig i min kalla säng i mitt iskalla rum eftersom jag är sjukt trött, jobbigt att gå i skolan! Blir inget PH ikväll utan får se de imon, för jag måste sova nu om jag ska kunna komma ur sängen imon, men vi hela imon, godnatt ;)



Plopp

Sitter just nu i min säng och skriver lite historia tillsammans med en kompis men också äter lite plopp, så är just nu sjuuukt törstig på vatten! Kommer inte bli en Dag 11 idag eftersom jag har inte fotat mitt rum hos mamma, kommer kunna det imon för måste ändå hämta ett par byxor imon! Och då kommer även dag 12 upp också. 
 
Slutade 16.10 som sagt vilket var sjukt segt men lektionen var ändå ganska kul, vi labbade och vi hde kul och det var inte jobbigt och tiden rusade iväg, vilket var skönt! Och imon slutar jag halv 3 och när jag kommer hem ska jag öva psykologi. Men måste skriva lite mer nu så hörs vi imon!
 

Wake up makeup

Sprang in på Åhléns innan bussen idag för att köpa en ny foundation eftersom jag inte får ut något från min andra... Och då tänkte jag prova Isadoras "nya" wake up makeup, så den fick det bli och jag köpte i färgen 02 Sand, och den är typ pytte pytte lite mörkare, vilket knappt syns, men det är min hals som är ljusare än mitt ansikte så de syns mer då, och tyckte att 00 Fair var lite för blek men aja, den funkar ändå (den och min gamla är typ samma)! Men jag tycker annars att det var bra (testade innan jag duschade). Och det är bara att lägga på halsen om man vill att färgerna ska matcha, men jag skulle tipsa om denna foundationen!
 
 
 

Get ready

Tänkte nu tvätta mitt smink och rengöra ansiktet och klä på pyjamasen för det är fett gutt. Sen ska jag läsa igenom naturen och spanska glosorna och sen inväntas TV! Ska gå upp vid halv 7 imon (förhoppningsvis) och försöka att inte stressa så mycket, haha! Nä men slutar 16.10 imon vilket är sjukt segt och har även historia att göra, om jag inte gör den i skolan :) Men nu ska jag göra mig fräsch och de så hörs vi imon!
 

Black & silver

Har målat mina naglar svart och silverglittrigt, det är ändå ganska basic och passar till allt! Jag vet att det är lite utanför men det försvinner ;)



Dag 10

Min outfit 







25 november

Hej på er! Kom in till stan för 10 min sen, och går nu och kollar lite på stan innan jag börjar min första och sista lektion idag vid 11.20. Åker sen hem vid 13 och ska plugga spanska glosor och natur tills imon, och så taggar vid paradise hotel ikväll :)



Mitt nya rum

Nu kommer bilderna på mitt nya rum (hos pappa) men tänker inte lägga upp före bilder på rummet för det var så fult och pinsamt, men mina vänner vet hur det såg ut! Och jag är själv väldigt nöjd med rummet (det är som en helt ny värld) och nu tänkte jag lägga upp bilderna som jag skulle :)
 
 
 
 
 
 
 

Dag 9

En bild från helgen




Städdag

Hej på er, vaknade vid halv 10 (eller satte alarm) och då åt jag frukost och sen har jag städat mitt rum, flyttat kläderna till min byrå på mitt rum samt plockat undan lite i hallen, men ska ta undan resten typ snart. Jag kommer lägga upp bilderna på mitt färdigställda rum senare eller imon, får se vad jag hinner för har några läxor till tisdag som jag måste göra imon. 
 
Senare blir det väl lugnt, har varken sminkat mig idag, eftersom jag bara skulle va hemma och typ städa, vilket jag kände skulle varit onödigt :) Men imon börjar jag 11.20 eftersom jag inte har någon engelska vid 10 (hade redovisningen i fredags) men måste ändå åka 9 bussen för det inte går någon 10 buss..... Det suger, men men, sånt är livet när man bor där man bor! Får väl plocka undan lite snart så jag har det gjort, så hörs vi! ;)
we♥it
 
 

Dag 8

Jag och min familj
Vill/orkar inte berätta så mycket om min familj, men jag har iallafall skilda föräldrar ;) 
 

1 vecka

Om en vecka så åker jag utomlands! Så taggad, att koppla av i värme och bli brunare nu i detta höstvädret. Kollar på bilder från sommaren och saknar värmen och brännan :( men kommer om en vecka känna av det igen!



Dag 7

Favorit ur garderoben
Måste nog säga att denna är min favorit (även den vinröda)



Nu är det helg

Har precis kommit till pappa och har satt mig i sängen för att äntligen kolla det nya avsnittet av TVD, längtat sen i onsdags, men har inte haft tid att kolla på de innan, men nu äntligen!
 
Ska packa upp mina grejer och lite sånt på mitt rum, sen blir det väl lugnt ikväll! Ska typ äta snart och hoppas på något gott, för är sjukt hungrig! Nu i helgen ska jag typ pusta ut men läsa lite natur för har läxa och lite... Men sånt är livet, så hörs vi sen :)
 

Imon är det fredag

Är nerbäddad i sängen och känner av träningsvärken i magen och ryggen! Imon är det ÄNTLIGEN helg, har varit massa läxor och skönt att få vila ut sig lite. Ska även kolla TVD imon för har inte haft tid att se det än... Men måste verkligen sova nu för är sjukt trött och ska upp tidigt, godnatt



Dag 6

Mina produkter jag använder
 
 

Dag 5

En bild från sommaren
 
Hade inte tid att lägga upp denna igår, och sen ville den inte publiceras!
 
 
 
 

100 dagar kvar

Idag är det 100 dagar tills jag ska på Avicii, helt sjukt, fattar fortfarande inte! Kommer bli grymt, längtar 



Buenos dias

Har gått upp tidigare idag, vilket jag är sjukt förvånad över, brukar aldrig orka! Men behövde plugga, så nu sitter jag här i köket och pluggar på den franska revolutionen och väntar på att min toast ska bli klar ;)
 
Slutar 14.35 vilket är ganska skönt, men när jag kommer hem ska jag filma min engelska film och plugga på samhälle och psykologi! Sen händer det inte så mycket vad jag vet nu ;) Ni får ha en bra onsdag helt enkelt!
 

Cozy








Dag 4

Min garderob

Lite stökigt men, men



Äta och plugga

Kom hem från bussen typ nyss, och har fixat mig en kopp te och en tallrik med gröt som jag äter framför datorn och pluggar! Kommer plugga hela kvällen men även måla fransk manikyr på naglarna, blev sjukt sugen på de, kommer säkert faila denna gången mer än förra, men det ser vi då! Och ska imon spela in engelska filmen tills på fredag och plugga resten, känns gutt! 
 
 

09.16

Har precis kommit till skolan och tänkte nu läsa igenom spanska för vi skulle prata om de muntligt osv, så tänkte öva lite på de! Jag slutar nog 14.40 för jag tror att jag inte ska ha lång natur idag, och när jag kommer hem ska jag plugga historia hela kvällen, så taggar vi provet imon! Nä men ska nu läsa lite så hörs senare :)



Dag 3

Mitt smink 
Har mer smink och använder lite olika mascaror och ibland ögonskuggor men detta ingår i min vardagssminkning!





18 november

Hej på er, idag är det måndag vilket betydde skola igen efter helgen!
Det var chill i skolan och har grejer att göra i veckan, så kommer försöka blogga som vanligt iallafall!

Nu ikväll har jag varit med Vicke vilket var kul och tänkte nu måla min nagel eftersom den gick av jätte långt så var tvungen att fila så lacket försvann och sen läsa lite spanska, så hörs imon!



Dag 2

En bild som får mig att le




Dag 1

10 saker om mig själv
  • Jag älskar sötsaker, kan typ äta godis och sånt varje dag
  • Jag är mobil och dator beroende
  • Min katt är min lilla bebis
  • Älskar att handla smink
  • Jag har kunnat hålla mig ifrån att bita på naglarna sen i slutet av juli
  • Är en sån person som klagar på det mesta
  • Har aldrig brutit något eller haft hål i tänderna
  • Har alltid kalla händer, fötter och fryser nästan jämt
  • Jag är sjuuuuukt morgontrött, dör varje morgon innan skolan
  • Hatar att städa, men ändå stökar jag alltid ner rummet
 


20 dagars utmaning

Vet inte alltid vad jag ska blogga om så tänkte nu köra en 20 dagars utmaning! :) Kommer åka utomlands så hinner inte göra klart alla dagarna så därför komma jag sätta dom på tidsinställt så dom kommer upp dom dagarna jag är borta ;)

Dag 1 - 10 saker om dig själv

Dag 2 - En bild som får mig att le

Dag 3 - Mitt smink

Dag 4 - Min garderob

Dag 5 - En bild från sommaren

Dag 6 - Mina produkter jag använder

Dag 7 - Favorit ur garderoben

Dag 8 - Jag och min familj

Dag 9 - En bild från helgen

Dag 10 - Min outfit

Dag 11 - Mitt rum

Dag 12 - De personer du kan berätta allt för

Dag 13 - Det här har jag i min väska

Dag 14 - En bild på din senaste present

Dag 15 - Senaste köpet

Dag 16 - Det här saknar jag

Dag 17 - En person jag saknar

Dag 18 - Något som får mig att må bra

Dag 19 - Det här är jag beroende utav

Dag 20 - Eget val!

 
 

Atm

Kollar på tv och b&j, efter de blir de skriva lite svenska!



Läxfri fredag

Hej, har precis duschat och gjort mig iordning för sängen, inte för att jag ska sova nu för jag ska kolla TVD, har kollat några avsnitt sen jag kom hem eftersom det är en läxfri fredag så har inte behövt göra något idag! Känns skönt att pusta ut lite mellan läxdagarna, haha.
 
Fick mitt nya bankkort som jag beställde när jag var på banken eftersom mitt gamla slutar fungera när man ska betala med de... Så fick det idag, fast har typ ändå inga pengar på de :( När man inte har pengar är man i behov av något, behöver köpa mig en ny foundation för min är typ slut och det suger. Så får fixa de på något sätt! Men tänkte nu kolla på TVD i min gosiga säng, och kan säga att första natten i min nya säng var så himla skönt, älskar ny säng och fluffig madrass :) Ska tvinga upp mig tidigare imon, gick upp lite sent idag, haha! Men vi hörs imon ♥
 



Five

Godkväll på er, kom hem vid 4 idag och satte mig framför datorn och kollade dom sista avsnitten av TVD på säsong 4, så ska nu börja på säsong 5! Tänker nog kolla på det första snart, och sen fortsätta skriva lite på novellanalysen (har lektionen imon också) men vill ändå göra lite mer, och sen plugga på psykologin som jag ändå kan lite smått :)
 
Imon är det torsdag, då dagen börjar med idrott, och det är ändå ganska lugn dag? Kom på att det är föreläsning också om något i aulan. Men slutar iallafall vid 3 och när jag kommer hem ska jag väl inte göra så mycket, eftersom jag inte har någon läxa till fredag! 
 
Nu ikväll så har pappa satt upp den sista grejen på rummet så kan börja flytta nu :D Får se om jag sover där inatt men kommer nog flytta in lite grejer sen om jag orkar, så skönt nu är det bara att flytta alla grejer eftersom det är klart! Och jag kommer lägga in bilder sen när det är helt klart, med mina grejer och de, men ha det så bra sålänge :)
 

22.00

Är nerbäddad i sängen och har läst lite historia, är äntligen klar mer naturen, eller jag struntade i de tillslut så nu fick de va som de va!

Ska försöka gå upp tidigare imon så jag hinner läsa lite historia, men nu är jag väldigt trött så hörs imon, godnatt



Inställt språk

Språker var tydligen inställt så nu sitter jag istället och gör klart labbrapporten så jag slipper sitta med den hela kvällen för då kan jag istället plugga på historia läxan som jag behöver göra.
 
Om kanske 40 minuter så har vi svenska då vi ska fortsätta med novellanalyserna, har typ inte kommit någonstans, men kommer göra hemma på onsdag för det ska vara klart på torsdag, så har tid på mig! Sen kommer vi sluta tidigare från svenskan för att vi ska hinna äta (vi äter halv 1 egentligen) innan vi ska vara på jenny vid 1, måste verkligen bli klar med naturen nu så hörs ikväll :)
 
Bjussar på 2 egopics också!
 

Martes

Sitter på bussen nu och idag så kommer jag hem vid 6, för att det är mediedagen på Jenny mellan 13-16.30 och det är obligatorisk närvaro... 

När jag kommer till skolan ska jag skriva klart de jag har kvar på labbrapporten och hinner även fixa till den och fylla på hemma innan de ska vara klart! Och även flytta in grejer på mitt rum, eftersom vi nästan är klara nu :) men vi hörs sen, kram!



Nästan klart

Har precis duschat eftersom mitt hår var sjukt fettigt och har nu bäddat ner mig i sängen. Ikväll så har jag nästan skrivit klart hela labbrapporet vilket känns skönt, men ska göra imon innan det ska va klart vid midnatt! 

Har fixat mer grejer på rummet idag så det är nästan klart, ska bara få upp de sista och sen är de dags att flytta in resten av sakerna, så kommer typ kunna flytta in på onsdag kväll :) Sen kommer jag fixa lite mer grejer som ska va på rummet men det fixar jag senare! Men ska nu sova så hörs vi imon, godnatt :)



Labbrapport

Kom hem nyss efter att ha varit på banken (när jag kom från bussen) där jag beställde ett nytt bankkort eftersom det är fel på mitt, för de vill inte fungera när man ska betala med de, det hände idag och nu var det droppen nu vill jag ha ett fungerande kort. 
 
Tänkte nu kolla på ett avsnitt av TVD och sen skriva på labbropporten... Och sen ska vi noga fixa lite emr grejer i mitt rum, dom sista stora sakerna, för igår så satte vi ihop många stora möbler och lite småsaker också, kommer nog kunna flytta in på onsdag, vilket jag ser fram emot, för det är helt nytt rum, och jag kommer lägga upp bilder på hur det ser ut när det är klart! Kommer inte lägga upp före bilderna, fyfan, men mina vänner vet hur det har sett ut så, ja! 
 
Förlåt för dålig uppdatering igår också, var hos farmor och farfar och åt sen fixade jag med rummet.. Men skriver lite senare, kram!
 

Ikea

Hej på er, var upptagen och trött igår så kunde inte blogga, men igår var det en chill skodag, eftersom bland annat min sista lektion var för mig 15 minuter lång, för vi hade grammatik test och sen fick man gå ;) När jag kom hem från skolan så packade jag mina saker och åkte till pappa.
 
Idag är det lördag och vi ska in till Ikea sen och fixa möbler och lite så jag äntligen kan flytta in på rummet, och jag ska även köpa lite saker till rummet också! Ikväll så ska jag och Julia på kalas hos vår kusin och även imon ska vi på farsdag middag hos farmor och farfar! Och ska även skriva labbrapporten och lite svenska i helgen också, men ska nu kolla lite på Ikeas hemsida på lite grejer så hörs vi senare, kram ♥
 
 

Träningsvärk

Ska nu sova, och börjar känna hur träningsvärken uppstår sakta efter dagens jobbiga boxnings med fys pass på idrotten, var helt skakis efteråt och kan säga att typ hela klassen var de med! Så får se hur det kommer kännas imon, säkert inte skönt men kändes gutt att "träna" life iallafall! Men nu ska jag sova så skriver jag på morgon, godnatt!



Te

Hej på er, kom hem från skolan lite innan fem, då jag åt kebabtallrik. 

Har nu gjort mig en kopp te och gör min matte läxa som ska redovisas muntligt och lämnas in skriftligt, sen kolla igenom spanska preteritum, kan lite för vi gick igenom de i nian, och sen grammatik för har grammatik test i engelska imon. Så efter de blir de tv och kanske 1 avsnitt av TVD innan jag somnar, ska nu fortsätta med matten så hörs vi imon!
Nyckelpigskoppen



Icecold

Hej på er, anledningen till att jag inte bloggade igår var för att det var köning till att köpa rugbybiljetter. Insläppet var vid 19, och biljetterna släpptes 2.... Och som tur var så hade jag ett lågt nummer så var 3e gruppen att få gå att köpa, jag köade i 8 & en halvtimme, och det var svinkallt! Så har varit frusen hela dagen idag, så när jag kom hem vid 16 så duschade jag och nu hamnade jag i sängen och kolla youtube innan jag ska plugga samhälle!
 
Imon händer det inte så mycket, har samhälle prov och läxa, men när jag kommer hem har jag lite läxor att göra också, som matteläxa som vi ska redovisa muntligt, spanska och engelska grammatik test! Så i helgen ska jag vilaaaa. Men måste bli klar så jag kan plugga så hörs vi imon, kram
 

Wanties - makeup

 
Jag vet dom är lite suddiga, men dessa sminkprodukter vill jag gärna införskaffa mig ♥
 
 
 
 

Orkar inte

Hej på er! Kom hem en stund innan 3 då jag åt lite och kollade på TVD, skulle pluggat samhälle men vill göra det efter kvällsmaten istället, så det är snart mat och efter det måste jag plugga. Insåg nu ikväll att jag inte kommer kunna plugga imon alls för det är köning och att jag måste göra det idag och jätte mycket på onsdag, ååh orkar inte, varför gick den dagen bort :(
 
Imon iallafall är det vanlig skoldag, och efter skolan ska jag möta upp Vicke och Cajsa och vi ska dra till mc donalds och köpa lite mat, mums. Sen blir det att sitta och dö för att få biljett, det är min dag imon, haha! Hade velat plugga men blir inte de, får väl göra det på morgonen innan jag börjar imon och lite sen kanske ;) Men ska typ äta nu så hörs.
 

Back to school

Klarade faktiskt av att gå upp tidigt idag men imon kommer det gå åt helvete, hahah! Ska om dra till Vicke typ snart för att sedan gå till bussen. Slutar tidigt idag vilket är skönt men har grejer jag måste göra så får se vad jag bloggar om, men nu ska jag göra mig iordning för att cykla till Vicke så hörs vi senare!



Rea fynd



H&M - vet inte priset, men det va rea



Lindex - 20:- styck 








Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering under helgen... Har faktiskt inte gjort något så hade kunnat blogga men glömde bort och sen orkade jag inte, sen hade jag inget att blogga om eftersom att jag inte gjorde något. Men ska bli bättre nu!
 
Idag har vi varit en snabbis på köpstan eftersom att H&M ska stänga ner (vilket suger så jävla hårt) så det var rea på ALLT, så allt var utplockat, fanns typ inga damkläder eller knappt något smink... Köpte inget smink utan 3 nagellack från Isadora som jag är nöjd över, och sen var vi även inne på lindex där jag fyndade 2 läppglans för 20 kr styck, kommer lägga upp bilder efter detta inlägget! Och nu är lovet slut och det är skola imon, har 2 prov så kommer sitta och plugga varje dag, har varit inne någon gång under lovet på samhällen och kollat lite snabbt, men inte så mycket så tagga att plugga igen då!
Ett av mina nagellack, jaow
 

Ready

Har precis fixat håret lite grann, vågade det med min trippeltång eftersom det var länge sen och det är fint! Har även bytt tröja och fixat till sminket lite, så nu är jag redo för middagen med familjevänner :)
 
Blev inget inhandlat för mig i stan, var inte i behov av någonting och har typ inte pengar till de, eftersom jag måste betala för min avicii biljett till Julia och lite annat så blir inget shoppande för mig just nu :( Men det är ändå bra att alla pengar inte bränns på en massa shopping utan även lite annat, så det är okej för mig! Lyssnar på lite spotify efter lite nya låtar och kollar lite bloggar och sånt eftersom jag är klar och har tid över!
Men ha en bra fredagskväll så hörs vi imon, kram ♥
Black & white
 

Mot stan

Är nu påväg in mot stan för att mamma och Julia ska göra några ärenden så blir det nog fika sen med!

Ikväll ska vi hem till Cajsa för att äta mat och allmänt sällskap, ska bli kul och ser framåt det, är alltid trevligt en fredagskväll att umgås med lite vänner :) men uppdaterar senare, kram!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus