Vill ha

 
 
Har hört av många att dom här 3 body mistarna luktar sjukt gott och jag vill verkligen ha dom eftersom jag inte har hört någon säga att dom luktar äckligt. Jag har redan en body mist från victoria's secret men jag vill gärna ha fler som luktar gott och jag vill gärna ha dessa 3 dofterna :) För seriöst som håller lukte länge och man kan ha det på kroppen, håret och kläderna vilket är gutt. Dom 3 kommer ifrån nordicfeel.se och kostar 125kr st, lite dyrt men vill ha dom.
 
 
 

Tuesday


Sommar

Large
Bilden talar, som sagt juni är nästan här vilket betyder skolavslutning och min födelsedag! So happy, vill verkligen ha sommarlov och börja om på nytt till hösten är så trött på min klass... Seriöst SJUKT trött!
Vill ha sommar för just nu varierar vädret från dag till dag, det är kallt ena dagen och andra dagen varmt vilket bildar åska och det suger för jag vill ha varmt hela tiden då man kan sola typ varje dag och bada. Så sommaren börjar nästa månad, för då slutar skolan ♥

Goodnight

Sorry för att jag inte bloggade tidigare idag men vi hade spex foto i skolan och sen direkt efter skolan åkte jag, Moa & Ebba till stan för mellan 17-21 skulle vi på introduktionsutbildning för att köra bil så kom hem för 15-20 minuter sen och har bäddat ner mig i sängen för att jag är sjuuuukt trött så nu ska jag verkligen sova så hörs vi imon, och jag ska blogga då!

Bjuder på en bild på min bebis :*


Seg helg

Hej allihopa, förlåt för att jag inte bloggade igår men seriöst kände att det var meningslöst eftersom jag inte gjorde ett skit, jag spelade the sims 3 typ hela dagen och hur intressant är det, jag kunde iallafall uppdaterat 1 gång men jag glömde bort den och sen täntke jag kul att blogga när jag ändå bara spelat sims..
 
Idag iallafall så har vi ätit kroppkakor hos farmor & farfar och det var super gott, som alltid, haha. Och så var vi där ett tag och när vi kom hem så spelade jag the sims 3 igen, fast att det verkligen laggar sönder på min laggiga dator, men det laggade mer idag än igår... Så det var inte så kul så därför spelade jag inte så länge. Och nu kollar jag på internet istället för det går iallafall bättre ;)
Tråkig uppdatering kanske, men gjorde det bara för att jag skulle uppdatera :) Hörs mer imon!
 
we♥it

My outfit


B&J

Sticker till Moa nu och vi ska köpa ben&jerry's, så sjukt gott! Och det är inte fint väder så blir inga bilder, men ska cykla nu så vi hörs :)


Godkväll

Godkväll allihopa, sitter i min säng med min laggiga dator i knät och lyssnar på musik. Imon är jag ledig vilket är asgutt och har inte heller någon läxa, lyckan asså! Fast har prov nästa vecka... och det suger men sen är det inte långt kvar tills jag slutar!
Ska snart gå och tvätta bort sminket och så och lite efter det ska jag faktiskt sova, vilket inte är så sent men seriöst jag är verkligen jätte trött om kvällarna vilket kanske är en fördel för då orkar man skolan och gå upp på morgonen men det är lika jobbigt när jag än lägger mig, haha.
 
Imon om det är fint väder ute ska jag gå ut och fota lite och då kommer bilderna såklart upp på bloggen så hoppas att det blir fint väder för det är så skönt när det är fint väder, då mår man bra :) Och så har jag en massa tid på mig imon att städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, haha, vem gillar att städa? Har också fått kommun sommarjobb då jag ska städa, haha men bättre än inget så det är bara att bita ihop :) Nä men ska göra mig iordning för sängen nu och så får jag se när jag lägger mig :)
bjuder på 2 svartvita bilder också 
 

Bastiste dryschampoo

Hej allihopa! Tänkte göra mitt första tips inlägg på den här bloggen och då tänkte jag faktiskt tipsa er om ett torrschampoo.
Här är olika sorter av batistes torrschampoon(det finns fler men på denna bilden var det många med), och dom rödinramade är torrschampoon som sprutar ut färg alltså att man måste ha den hårfärgen för att kunna använda dom eftersom att dom sprutar ut färg. Och resten har olika goda dofter och dom sprutat ut vitt så då måste man gnugga in det så att det vita in tränger fram mellan hårstrårna. Jag här det för blondt hår som ser ut såhär:
Det blonda torrschampoot sprutar då ut "gult" spray som man då sprayar i hårbotten och gnuggar in, och när man är blond så får man alla dessa fula utväxter och därför har jag det det blonda torrschampoot för att det sprutat ut blondt spray som gör att utväxten döljs mycket mer och det är ju positivt för blonda.
Men batistes torrschampoon är jätte bra dom döljer det håret som är flottigt väldigt bra och ger även lite volym berors på hur man använder de, men det är inget fel på det helt klart. 
Det kostar 69:- och jag köpte mitt på Åhléns, och seriöst det är värt 69:- för att det funkar så sjuuukt bra och det luktar super gott vilket är ett plus i kanten :)
Det var mitt lilla tipsinlägg så om ni vill ha på sminkprodukter är det bara att kommentera :)

Mot skolan

Sticker till skolan nu och hoppas att provet går bra som jag har senare idag, och imon är jag ledig så då kan jag blogga! Men vi hörs sen för nu ska jag cykla, chaio


Pluggar

Sitter i min säng med ansiktsmask och pluggar filmkunskap till provet imorgon, men jag är så sjukt trött efter idag (är typ alltid trött efter skolan) så jag vill verkligen memorera allt men det är liksom två olika "kategorier" som är jobbigt att lära in för då glömmer man den andra osv. Men jag försöker och fräschar upp mig med ansiktsmask samtidigt som jag pluggar och det är gutt! Men ska plugga vidare och får gå upp tidigt imon och plugga då med, vi hörs :)


Top model

Min dator var cp så kunde inte blogga via datorn men har iallafall duschat och bytt kläder och nu kollar jag på top model. Sen ska jag plugga filmkunskap eftersom jag har prov om det imorgon och jag läste lite snabbt igår i skolan men inte allt så får göra det sen!
Tänkte tipsa om en produkt men får göra det imon ;)


Hemma

Är hemma från orienteringen och det sög det var piss varmt och hade feta kläder över dom tunna så svetten rann och nu är jag hemma som en varm svettlök efter att ha cyklat hem efter bussen så ska ta en dusch nu och svalka och tvätta mig och så bloggar jag efter duschen!


Tisdag

Hej, förlåt för mitt bloggande men igår var jag verkligen jätte trött och var med Vicke hela dagen, vi slutade innan 1 så det var skönt så vi var hela dagen sen ;)

Idag har jag varit i skolan och hade mitt spanska nationella läsförståelse och resultatet blev jag nöjd med (för vi fick reda på betyget på provet senare) och när jag kom hem så var det blött och blaskigt ute så mina byxor var ganska blöta så när jag kom hem tog jag på mig mjukisbyxor och sitter med dom ännu :)
Ska duscha snart och det ska bli gutt och imon är det orientering med 9orna och seriöst jag pallar inte men det är obligatoriskt så får stå ut...
Men aja bjuder på en bild i mina fina byxor ;)


Godnatt

Är trött och ska sova nu men uppdaterar imon för jag har inte gjort det på 2 dagar....


18 maj

Hej allihopa, idag har det varit ganska varmt ute men solade aldrig... Vet inte varför men jag var inte så sugen när jag väl hade chansen men aja. Ikväll så kommer Cajsa och hennes familj hem till oss för att äta gott och det ska bli kul :D Ska skriva lite svenska nu i helgen, det får bli imon eftersom har inte haft tid eller orkat göra det idag så ah.. Sen blev mitt spanska läsförståelse nationella prov flyttade till tisdag istället för i fredags men det gjorde inte så mycket jag vill bara ha det gjort så man slipper skjuta på det så mycket ;)
Men nu ska jag göra något annat så vi hörs!

Outfit

 
 
 

Kunde inte blogga

Hej! Tänkte blogga förut idag men jag hade ingen 3G på mobilen så det funkade inte... Och jag orkade inte ta bilder med kameran och sätta igång datorn eftersom jag inte var i behov av den idag så blev ingen uppdatering förräns typ nu?

Har varit i skolan och det var gutt eftersom vi hade ingen SO så vi hade längre rast och kunde äta tidigare och det var skönt att kunna slappa på den tiden ;)
Imon på dagen vet jag inte vad jag ska göra, jo jag ska blogga mer med datorn och lägga in bilder och sånt så imon blir det uppdateringar :)

Bilden är inte från idag


Dagens


Nyduschad

Godkväll allihopa!
Idag hade jag nationella prov i matte... Och tänker inte säga hur det gick ;) har inte fått reda på poäng men mina tankar ;)
Sen resten av skoldagen var det ömsa och vi slutade 20 över 2 vilket var gutt! När jag kom hem bakade jag och Julia chokladbollar och åt det till top model ;)

Nu har jag precis duschat och sitter med ansiktsmask i ansiktet och det känns gutt! Ska snart skölja bort den och smörja in ansiktet och sen gå ner och kolla på tv :)
Glömde uppdatera förut men det blir fler inlägg imon :)


Onsdag

Tjena! Kom hem från skolan för typ 30 minuter sen och hjälpte Julia med en media uppgift och nu sitter jag och kollar på top model ;)

Har matte nationella imon och seriöst jag och matte går verkligen inte ihop så ja... Så ska läsa lite sen. Och måste skriva klart en tonårsbok i svenskan som tydligen ska in på fredag som jag fick reda på igår och har gjort 2 kapitel men ska göra om ett, det är 3 obligatoriska och så skulle man välja minst 3 kapitel till att skriva som stod på pappret om boken! Sen ska jag göra utvärdering på hemkunskspsprovet som är till fredag. Och har även nationella prov i spanska som jag missade i måndags (läsförståelse) så ja lite fullt upp. Men aja hörs sen :)

Bild från när vi åkte till Frankrike


Vill ha

Allt kommer ifrån ginatricot, är helt kär i linnet men dom andra plaggen är också snygga och som jag är sugen på att införskaffa mig :)
 
 
 
 
 
Dock är bilderna på shorsten och jeansen lite suddiga men sjukt snygga ändå!
 
 
 
 

H&M

Var på H&M för en stund sen för att har hört att det var rea på smink och så, när jag kom dit så var det inte så mycket som det var rea på men jag köpte en grej för 10kr och en grej för orginal pris som jag behövde nytt av!
 
Eyebrow fix (ögonbrynsgelé) - 50kr (orginalpris)
 
 
Pure white eyeliner (vit kajal penna) - 10kr på rea (orginalpriset:30kr)

Home sweet home

Hej allihopa!! Kom hem typ 10 över 3 idag och åkte igår kl 11 på förmiddagen så har åkt ungefär 28 timmar. Och det känns så skönt att vara hemma nu, och jag bloggade inte förut för att jag var trött och behövde verkligen duscha!

Resan har varit rolig och intressant, taizé var mysigt dock inte lika sköna sängar som hemma, men det funkade! Har typ Inte köpt något på resan förutom mat och dricka men jag köpte en grej till pappa och mamma att ha hemma som en "minnesgrej" för dom sålde massa såna grejer där så köpte varsin sån! Och på färjan mellan Danmark och Tyskland köpte jag imorse ett the body shop body butter coconut som jag har velat ha så länge men dom är ganska dyra men på färjan kostade den 78 svenska kronor och brukar kosta 175 så det var så värt att köpa!

Kommer kanske lägga in lite bilder imon om jag orkar eller så men ska se på tv och mysa och imon ska jag åka till pappa efter skolan ;)
Dock lite suddig bild men bussen skakade


Hola

Sitter på bussen och har ingen aning om vart vi är men vi är fortfarande i Sverige vilket är gutt för då kan jag fortfarande använda mobilen :)
Vi lyssnar på musik i ebbas lilla högtalare längst bak i bussen och det är riktigt gutt ;) Vi ska även sova en hel natt på bussen får se hur det går eftersom att jag Inte brukar kunna sova på bussar eller bilar men det går säkert :)

Dricker just nu en Loka old school och har smakat alla, men tänker Inte skriva vad jag tycker om dom nu gör det hemma, men nu ska jag äta lite godis och får se om jag slänger in något sen innan vi lämnar Sverige vilket är en bit kvar så hej så länge :)


Mot Frankrike

Är på bussen mot Frankrike! Och känns gutt men lite segt kanske? ;) men kommer kunna blogga under tiden i Sverige :)


Godnatt

Har bäddat ner mig i sängen för att kolla igenom matteboken och en massa gamla uppgifter från nationella prov i matte, för har provet imon och matte är verkligen inte min starka sida... Men efter matte nationella drar jag till Frankrike! Men kommer blogga imon innan vi lämnar Sverige eftersom att jag lär ha tråkigt ;)
Men nu ska jag kolla igenom matten så hörs imon :)


Monday


2 dagar

Två dagar kvar till Frankrike!
Kommer inte kunna blogga på 5-6 dagar så kanske kommer göra några tidsinställda tips inlägg? Får se annars bloggar jag när jag är hemma ;)


Yellow

Lite suddig men strunt samma.

Saturday

Hej allihopa, hade inte tid att blogga igår, för jag var i skolan sen packade jag mina saker och drog till mamma. Senare på kvällen var jag med Cajsa en stund och hade inte tid, jag ville egentligen blogga på datorn men hade Inte tid att sätta igång den ;)

Men nu idag gör jag inte så mycket jag har duschat och just nu chillar jag, måste hämta några grejer hos pappa om jag hämtar dom idag eller imon vet jag inte för det är saker till Frankrike resan ;) men nu ska jag hitta på något annat så vi hörs ;)


Pluggar lite

Nu ska jag plugga lite, har redan läst hemkunskspen innan men ska läsa igen och skriva ner några grejer och läsa på det istället, typ sammanfatta så är det lättare att plugga! Och även plugga SO läxan, kan halva läxan men ska plugga på den nya vi skrev och även på hela alltet och så :)


Förlåt

Hej förlåt för att jag inte har bloggat på typ 3 dagar... Men jag har inte orkat har varit så sjukt trött och haft skola att göra... Men nu ska jag blogga igen, och kommer lägga in olika inlägg istället för typ vardag eller vad man ska säga ;)
Jag orkar inte berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna förutom varit upptagen ;)
 
Men aja idag har jag varit i skolan som vanligt och har SO och Hemkunskapsläxa till imon som jag ska plugga på om en stund, ska mest läsa på lite olika saker i hemkunskapsboken och SO:n kan jag halva som var läxa förra veckan och ska bara läsa på det nya vi la till osv. Kommer lägga in mer bilder med kameran, men eftersom att min dator är så seg så orkar jag inte eller inte har tid att starta den men jag kommer att göra det nu och lägga in kamera bilder, kommer nog ta lite bilder utomhus i helgen fast jag måste packa också till Frankrike resan på tisdag (5 dagar kvar) och det kommer bli gutt, I hope :) Ska iallafall utomlands med mina vänner vilket kommer bli kul :D
 
Har inget mer att skriva just nu, ska kolla lite på datorn och sen ska jag läsa lite eller om jag gör det senare :)
Här kommer en lite gammal bild för har ingen ny bild just nu :)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus