Dagens inköp

 
Miami tröja - bikbok 149:-
 
 
 
Carmex - rusta 30:-
 
 
teddypläd rosa - rusta 129:-

Modehuset

Vaknade vid 12 och hoppade in i duschen för mitt hår var verkligen äckligt, haha.
Och nu sitter jag i bilen påväg till modehuset för lite shopping.
Hörs när jag kommer hem!


Gäsp

 

OOTD

 
 
 
 
 
 
 

Snart juli

Hej bloggen, idag kommer jag nog inte göra något speciellt utan mest ta det lugnt. Har badat i poolen idag och ska snart äta lite lunch så får vi se om jag badar någon mer gång idag, det vet man aldrig men ska iallafall duscha sen ikväll för att tvätta av klor, för det blir man sjukt torr av och även sliter det på håret, iallafall på mitt för det blir sjuukt uttorkat och slitet.
 
Kommer lägga upp outfit bilder lite senare och jag tänkte fota lite bilder ute men det är typ ingen sol det är mest molnigt så det får bli en annan dag i veckan eller så :) 
En sak till, asså gud juni är slut om 2 dagar, asså det är sjukt hur snabbt tiden går.... 
 
Ursäkta mitt hår, fortfarande små blött från badandet.
 

Äntligen fredag

Godkväll, tänkte inte ens på att klockan var så här mycket... Tiden har gått snabbt idag fastän jag knappt har gjort nåt, men det är äntligen fredag och helg vilket jag har sett fram emot efter en veckas jobb, haha jag jobbar bara 4 timmar men vissa grejer gör mig trött och jag somnar sent och går upp tidigt och jag är ganska morgontrött vilket är super jobbigt så jag blir ganska trött om dagarna så därför är det sjuuukt skönt att helgen äntligen är här och på måndag går jag in på min sista jobbvecka och får sommarlov kan man säga ;)
 
Har badat 2 gånger i poolen idag och det var gutt fast det som suger med att bada i poolen är att jag blir så sjukt torr om armar och ben så måste alltid smörja in dom efteråt så jag inte går runt så för det är sjukt fult.
Nu ikväll har vi doppat jordgubbar i smält marabou vilket är asgott! Och det är verkligen något man måste äta på sommaren.
Jo har även klickat hem 3 body splashes från victoria's secret som levereras till mig denna veckan och är sjukt spänd, och förmordligen får jag reda på hur det gick på min gymnasie ansökan, i'm so excited.
Men nu har jag inget att skriva så hörs!
Dom jag beställde, som jag ville ha :)
 

Chillar

Har precis badat och solar med en glass i handen, mmmh härligt


Duschen nästa

Har ätit för en liten stund sen och nu har jag placerat mig vid datorn och lyssnar på musik, för nu har jag städat mitt skrivbord där jag nu får plats med min dator så jag kan lyssna på spotift via mina högtalare och då använder jag ju datorn samtidigt så jag kan uppdatera bloggen mer :)
 
Ska snart hoppa in i duschen vilket ska bli skönt, för känslan när man är nyduschad och fräsch är underbar. Har säkert en massa damm och sånt i mitt hår eftersom det är väldigt mycket damm nu när vi städar på skolan så det faller nog ner ett och annat "dammkorn", ni fattar! Så det ska bli skönt. 
Imon ska jag till mamma och jag är typ färdigpackad eftersom att när jag städade packade jag i mina kläder som låg på golvet och sånt så det är klart, så det är bara datorn och lite annat som jag ska packa ner imon men det är lugnt. Och i helgen blir det väl att sola och bada om det är bra väder!
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräschare, hörs.
 
-suddig bild, men blev inte bättre-, bild från förra året när jag och Cajsa badade ♥
 

Thursday

Hej allihopa, har slutat jobba nu, eller för en halvtimme sen, haha ;) 
Sitter just nu vid min dator och dunkar musik i mina högtalare! Fett nice är det och jag ska snart gå ner och koka mackaroner till den stekta falukorven som vi stekte igår kväll så ska bara koka mackaroner till och äta det framför tv:en vilket är asgutt! 
 
Det jag gör om dagarna när jag har jobbat är att äta och titta på tv, haha nolife känner jag... Nä men finns inte så mycket att göra hela tiden ;) 
Men ska försöka att ha datorn igång lite nu så jag kan ladda in kamerabilder och även blogga bättre via datorn, för det är så jobbigt och segt att blogga via mobilen att skriva och så det är mycket lättare på datorn att fixa och trixa med bloggen ;) Så det ska jag bli bättre med!
Nä nu kurrar det i min mage så jag ska gå och koka mackaroner så hörs vi nog lite senare, hoppas jag :)
 
 
 
 

Jobba

Ska cykla och jobba nu, hörs sen när jag har jobbat färdigt ;)


Låååångt inlägg

Hej, eller godkväll allihopa! 
Förlåt för min frånvaro men som sagt jag har inte haft något att blogga om och har inte haft någon inspiration till att blogga så det har bara blivit att jag har struntat i bloggen... Vilket är synd för jag hade kommit in i bloggandet igen och ville uppdatera om saker och ting men det gick neråt för mig jag tappade inspiration och känsla för att fortsätta uppdatera så tog en paus och jag känner att jag vill tillbaka igen! Så nu kör vi igen :)
 
Det har hänt lite saker när jag har varit ifrån bloggen, jag har slutat nian vilket känns så sjukt gutt men ändå inte, kommer bli så hårt på gymnasiet och jag är rädd att jag inte kommer lägga ner så mycket tid på skolan för att kommer bli skoltrött så sjukt snabbt, eller så går det uppåt för jag får ju en ny start, en ny klass och skola vilket kanske gör det roligare och intressantare vilket jag verkligen hoppas, för min högstadieklass sööög jag trivdes inte.. det enda jag gillade var mina vänner och resten avskydde jag, ungefär! Så jag hoppas på en bra ny start till hösten och snart får vi hem papper om hur det har gått för gymnasie ansökan vilket jag är sjuuuukt spänd på, när jag får brevet är det första jag ska göra är att slita upp det och läsa de! Hoppas på det bästa.
 
Har även fått sommarjobb, alltså kommunjobb som är i 3 veckor och man jobbar 4 timmar per dag vilket är chill, men man får iallafall en liten inkomst vilket är gutt! Jag städar på min föredetta skola som jag nu får säga, och det är chill eftersom jag känner till allt och det kommer ändå kännas tomt för nu har jag lämnat den skolan jag har gått på i hela mitt liv, men som sagt hoppas på bättre! Nä men jag jobbar 8-12 och det är inte så tidigt på morgonen som jag börjar och jag slutar vid 12 vilket är en bra tid på dygnet för då har jag hela eftermiddagen att göra vad jag vill och det är det bästa! Och jag har jobbat en full vecka, förutom fredagen då det var midsommarafton och har börjat på min andra vecka och tre, och det känns gutt för snart får jag känna på sommarlovet på "riktigt" har ju inte hunnit känna på att vara ledig konstant än och det ser jag fram emot faktiskt ;)
Juste jag har också fyllt 16 år (20 juni) och fylla år är ju alltid en höjdpunkt då man får presenter, fick även nya vita converse som jag har behövt lääänge mina andra är sönder och helt slitna och bruna (var vita från början) och lite pengar och presentkort vilket är behövligt!
 
Detta blev ett ganska långt inlägg men jag kände att jag ville förklara varför jag inte har bloggat och vad jag har gjort när jag har varit ifrån bloggen och jag tycker att jag har det nu, eller ja typ! Och nu är jag förhoppningsvis på banan igen och vill blogga vilket känns roligt, iallafall för tillfället men jag ska iallafall försöka att hålla i detta nu!
Nä nu blir inlägget för långt så nu ska jag stänga av min dator och sedan bädda ner mig i sängen! Vi hörs imon, godnatt :)
 
(1) Conseils de filles. | via Facebook
we♥it
 

Efterrätt

Sitter nu i soffan och har precis ätit lunch och dricker nu Loka och äter brända mandlar som efterrätt, sjukt gott! Är lite trött men ska städa mitt rum för det ser ut som en soptipp och man kommer knappt in i de, haha! Men jag ska uppdatera lite senare och det kommer bli ett låååååångt inlägg varför jag inte har bloggat och vad jag har gjort när jag inte bloggat och så, men vi hörs sen ;)


Återkommer

Sorry för uppdatering, ingen inspiration eller lust att blogga, men kommer tillbaka om några dagar igen!


Sommarlov imorgon

Förlåt för dålig uppdatering skriver om det i helgen, men imon slutar jag 9an så skönt! Hörs efter de


Lovely weather

 
 
Idag har det varit riktigt skönt och bra väder, typ inga moln och solklart och såklart väldigt varmt ute! Så jag har solat och badat i poolen för första gången iår och det var hur skönt som helst i poolen och i solen, har även fått lite färg från solningen och det är ett gott tecken för att bara ha solat 1 gång men ska lätt sola fler gånger nu när det är varmt ute, får ju passa på innan skolavslutningen då man inte vill komma likblek! Och hoppas att det blir lika fint väder imon också ♥

5 juni


Dålig uppdatering

Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har gjort klart alla inlämningar och sånt innan vi slutar skolan och har inte haft tid att blogga och sen har jag glömt bort det också! Men nu är allt inlämnat, eller har en grej kvar som jag ska lämna in imon sen är det chill!
Imon har Julia bal så jag ska åka och kolla och ta lite bilder och det ska bli kul att se när alla är finklädda och så :)

Men hur nu har jag ansiktsmask för att rengöra min hy för jag har slarvat med det i veckan så tar hand om den nu :)
Kollar på tv och ska snart ta på mig min pyjamas och gosa :)
Men vi hörs imon!


Pink

 
 
Några rosa saker som jag har till min telefon ♥
 

1 juni

Hej idag är det 1 juni och jag tänkte blogga om varför jag inte bloggat dom senaste 3 dagarna ;)
Jag har pluggat till fysikprov och sen har jag inte varit hemma utan varit på talangjakten och hos kompisar sent och sen efter har jag inte bloggat, men får försöka ta tag i det nu när skolan snart är slut om 2 veckor, eller igår var det 2 veckor! Men i helgen nu ska jag skriva en massa svenska, ska göra klart filmanalys och en tonårsbok till tisdag men som tur är så behöver vi nite ha alla kapitlar i tonårsboken eftersom vi inte har tid med den nu så det är gutt men ska iallafall göra så många jag kan och hinner men jag vaknade vid halv 12 idag så tiden har gott snabbt så vet inte om jag gör det idag men iallafall imon ska jag skriva svenskan för söndagar suger, oftast :)
 
Idag har jag duschat och inte haft smink och det är så sköönt + mjukisbyxor den känslan är bra! Har nya mjukisbrallor där det står med guldtext som ser gulaktigt ut på bilden som kommer här under men dom är sjuuukt sköna! Men nu ska jag kolla bloggar och sånt så vi hörs :)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus