Äntligen helg

Hej på er!
Idag har det varit skola som var helt okej, vi gjorde inte så jobbiga saker utan det var ganska chill ;) Och hur skönt är inte de på en fredag liksom? 
Nu ligger jag iallafall i min säng och ska snart sova för är ganska trött, är inte van vid att gå upp så tidigt varje morgon och som sagt så är jag sjukt morgontrött vilket gör att jag blir så trött tidigt på kvällarna. 
 
Imon ska jag sova över med Vicke och förmodligen hänga lite på dagen, ska bl a hjälpa henne med att uppdatera sin iPhone och lite sånt, haha :) Nä men de ska bli kul. Annars i helgen har jag inte så mycket planerat, ska iallafall öva lite på min historia läxa som är till måndag och ska nog även skriva lite på engelskan som ska va klar på måndag som vi ska jobba med på lektionen, men jag gör lite hemma så jag slipper göra allt på den lektionen isåfall :)
Vi hörs imon för nu ska jag sova, godnatt! ♥
 

Spanska

Har precis ätit och sitter nu och dunkar musik på min dator. Ska snart öva på min spanska läxa att berätta om sig själv, kan typ redan de men jag ska bara öva igenom lite till sen efter att jag har duschat som jag ska göra om en stund. 
Idag har jag varit i skolan, det var väl helt okej. För vi har inte börjat med något jobbigt men vi börjar lite smått med sånt nu så det är bara att ligga i eller vad man ska säga ;)
 
Asså shit, imon är det fredag! Tänk att det redan har gått 2 veckor i skolan, kan inte tro de, tiden går så sjuukt snabbt... Man mår ju lite dåligt av de..
Men nu ska jag kolla lite bloggar.
 
 

Torsdag

Godmorgon, sitter just nu inne på jenny med Vicke & Cajsa eftersom att jag börjar vid 9.40... 
Idag är det en vanlig skoldag igen och jag slutar vid 15 idag, vilket är hyfsat skönt. När jag kommer hem så ska jag öva på min spanska läxa som är ganska lätt, man ska kunna berätta om sig själv (om valda punkter) muntligt för läraren. 
 
Ska om en stund gå till stagg och vänta på att min lektion ska börja, eftersom att det är så sjukt segt att det inte finns passande bussar så jag måste alltid ta typ en timme tidigare vilket är fett segt, men nu är jag ändå med Vicke & Cajsa som också börjar lite senare.
Nä men nu ska jag kolla runt och prova lite saker på datorn så hörs vi senare, kram!
Så söta, haha!
 

Kvällsinlägg

Nu blir det ett litet kvällsinlägg via min nya dator! 
Har precis kollat på idol och ska nu byta om till pyjamas och tvätta bort mitt smink och sen typ gå ner och kolla lite på tv innan jag ska sova. Ska även tills imon kunna vad referat är så jag läser lite om de och skriver ner lite som jag sedan ska plugga på sen innan jag somnar och även imon på morgonen :)
 
Hoppas att min uppdatering kommer bli bättre nu, eller den ska bli det med den nya datorn som jag är super nöjd med, fastän att jag inte kan allt så är den 1000 gånger bättre än min gamla! 
I skolan hade vi som sagt "utbildning" om program som vi kommer att använda oss av när vi jobbar och ska skriva inlämningar och sånt, så vi kommer väl köra igång med riktiga skolan nu när vi har datorn, innan har vi bara fått information om vad vi ska göra under terminen och så. 
Nä men nu ska jag tvätta mitt smink så hörs vi imon, godnatt ♥
 
 

Macbook

Igår fick jag äntligen min dator, sjukt glad! Fattar inte så mycket men det är bara att trycka och prova lite, haha. Men nu så ska vi lära oss om hur vi ska använda Google apps och sånt!


Fikar

Sitter på wayne's och tar en fika med Moa och Ebba i väntan på bussen! Riktigt gutt efter en skoldag med bara 2 lektioner, haha!


Time for bed

Jag vet att mitt bloggande har varit dåligt den senaste veckan men som sagt skolan började, med ny skola, lärare och klass så det har ju varit lite "jobbigt" att komma in i allt det nya och sen är jag inte vad att de är skola och man måste gå upp så tidigt så jag har varit så sjuuuukt trött när jag har kommit hem så jag inte har orkar blogga, hade velat sova varje gång jag kom hem men då skulle jag inte kunna sova på kvällen! Så därför blev de inga uppdateringar men imon är det igång igen, gå upp tidigt för att dra till skolan, men börjar komma in i de men jag är ju inte morgonpigg så det är extremt jobbigt att gå upp. Men nu ska jag sova så jag kommer upp imon, godnatt!


Kalas outfit

Nu sticker jag på kalas, såhär kommer min outfit


Uppdatering kommer

Har knappt bloggat denna veckan men jag kommer blogga om de och min vecka i skolan antigen senare eller imon, för det är kalas för mig och Julia ikväll och jag ska på kalas imon med så antingen senare eller imon så kommer jag förklara hur skolan har varit osv :)


Första riktiga skoldagen

Snart börjar min första riktiga lektion på gymnasiet som är samhälle, och de ska bli spännande faktiskt! Slutar vid 14.35 idag så det är ju inte så sent vilket är skönt, när jag kommer hem ska jag duscha och lägga upp min outfit som jag ska fota! Det har blivit dåligt bloggande men har varit trött och de efter skolan men ska bli bättre! Och här kommer en skittråkig bild på mina ben/fötter!


Första skoldagen

Förlåt för att jag inte har skrivit tidigare, men idag var det iallafall första dagen på gymnasiet. Och som sagt var jag pirrig och nervös för att få ny klass och för att man inte typ inte känner någon eller klassen. Men första dagen gick väl bra, klarade av den iallafall haha! Så imon kommer vi göra som idag (få veta information och typ lära känna varandra lite grann) innan vi börjar med riktiga lektioner på onsdag ;) men nu ska jag sova godnatt!
Bilden är inte från idag


Godnatt

Nu ligger jag i sängen och är inte trött, men jag vill ju inte sova för jag vill inte att det ska vara skola imon, allt blir så nytt (visst det är kul) men man blir så obekväm :( men nu är det så att skolan börjar imon så får ju inte glömma ställa alarm! Men nu ska jag kolla på mobilen så hörs vi imon!


Just nu


2 dagar kvar

Hej bloggen, idag är det lördag vilket innebär att det är 2 dagar kvar tills skolan börjar! Helt sjuukt, förut ville jag börja skolan men nu är jag osäker på om jag vill det, haha nä men man måste! Kommer bli kul med ny skola med nya lärare och nytt folk. Men själva pluggandet och sånt är ju inte så roligt men det är ju bara att ta tag i! :)
 
Har precis dammsugit och plockat undan kläder från golvet på mitt rum så nu ser det lite fräschade ut ;) Har inga andra planer för resten av dagen utan mest ta det lugnt och imon blir det att förebereda sig för skolan och ställa alarm för att gå upp tidigt och åka buss, men som tur är så slipper vi gå upp så himla tidigt som man brukar göra för uppropet är vid 9 så behöver ta 8 bussen vilket gör att jag inte behöver plågas att gå upp sjukt tidigt första dagen. Men kommer vara spänd dom första dagarna när allt är nytt osv, men förhoppningsvis kommer jag in i det rätt snabbt :) Ska nu kolla lite bloggar så vi hörs, kram.
 
 
 

Enkelt & Snyggt

 
 
 
 
 
 

Påväg hem

Tja, blivit dålig på att uppdatera, men nu är jag påväg hem efter att ha varit i stan med Ebba och Vicke och det var kul såhär innan skolan börjar!
När jag kommer hem ska jag fota min outfit och lägga upp och så! Har invigt mina nya vita converse som jag fick på min födelsedag, har inte hittat någon annat tillfälle eftersom det har varit sommar och varmt så då vill man ju inte precis gå i converse! Men jag uppdaterar när jag är hemma!


Ansiktsmask

Kände för att använda ansiktsmask ikväll för att fräscha upp ansiktet och rengöra huden från orenheter och finnar. För att mitt ansikte har fått väldigt mycket finnar nu på sista tiden(mer än jag har haft innan) och då ville jag djuprengöra så jag svepte på med ansiktsmask! Och man känner typ att den hjälper för att den är så stark så det nästan svider i ögonen när man har lagt den i ansiktet, vilket är ett tecken på att den verkar in i huden och rengör!
 

Svart och vitt

 
 

Tisdag

Asså shit skolan börjar om 6 dagar, helt sjukt!! Men det kommer bli skönt att komma in i vardagen eller vad man ska säga ;)

Idag har jag inte gjort så mycket typ bara chillat, och jag lär inte göra något sen heller! Det mullrade nyss men jag vet inte om det kommer bli åska men det är sånt som märks, jag håller på att redigera outfit bilder som kommer att komma upp lite senare för jag orkar inte lägga upp dom just nu, men det kommer! Sen så kommer jag att börja blogga mera nu via datorn för det suger att blogga via mobilen för det känns så tråkigt... Men ja, har inget att skriva nu men ska redigera bilderna klart och lägga upp dom senare så vi hörs, kram.


Skåne shopping

Jag har varit i skåne och då har jag shoppat lite grejer som jag nu tänkte visa er! Handlade i malmö (emporia och i stan) och i kristianstad.
 
 
H&M - Nudes palett: 49.50:-
          Ögonskuggsborste: 29.50:-
 
 
H&M - 139:-
 
 
H&M - 99:-
 
 
Sephora - 240:-
 
 
Cubus - 199:-
 
 
GinaTricot - 499:-
 
 
Hollister - 338:-
 
 
Hollister - 418:-

Åka hem

Idag är det dags att lämna Skåne och åka hem, det har varit roligt att vara här och att spendera pengar, haha! Jag kommer lägga upp bilder på det jag har köpt, jag får se om jag lägger upp det idag men annars kommer bilderna upp imon. Men det var de jag skulle skriva så bilder på det jag har köpt kommer senare eller imon!


Shoppa

Ska åka bussen till Malmö för att shoppa loss! Man får ju passa på när det finns affärer som inte finns hemma ;) men nu kommer bussen så jag uppdaterat lite senare!


Skåne

Igår var jag i stan med Vicke och Julia och var helt slut när jag kom hem så jag orkade inte blogga så förlåt för de!

Men nu sitter jag på tåget som ska gå snart påväg till Skåne, jag och Julia ska åka till våran moster och bo där tills söndag och så ska vi shoppa på emporia i Malmö och även i stan så kommer bränna alla pengar, haha! Så det kommer bara komma mobilbloggar för jag har ingen dator med mig! Men vi hörs senare för jag ska kolla på det nya pll avsnittet nu.


Tillbaka imon

Förlåt, dålig uppdatering.. Men jag kommer tillbaka imon med inlägg osv, kram!


Sunny day

Väntar på att Cajsa ska komma för då ska vi bada i poolen och det är riktigt skönt och nu sitter jag i solen för att få lite färg!


The sims 3

 
Har inte gjort någonting alls idag, eller jo jag har spelat the sims 3 typ hela dagen, för min lillebror hade köpt tillbehör spel till the sims 3 så då har jag spelat djurliv och asså sims är så roligt! Jag kan sitta flera dagar på raken och bara nöta, haha (spelnörd..) Nä så jag och min lillebror har spelat hela dagen för vi installerade the sims 3 igår och sen djurliv imorse och ska nog förmodligen installera universitetsliv ikväll och då ska vi nog spela för att testa, så det kommer bli mycket spelande, haha! Nä men det är kul :) 
Men nu ska jag gå ner och kolla på tv och sen spela lite, så vi hörs!
 
 

Spets

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varmt och soligt

Hej bloggen, vaknade vid halv 10 men gick upp vid 10 och då åt jag frukost och kollade på tv. Jag har även fått städningen gjord på mitt rum vilket var skönt, låg damm och smuts överallt så jag behövde städa, men eftersom att jag är ledig varje dag typ så kunde jag städa idag så jag slipper skjuta på de :)
 
Idag är det sjukt varmt, vädret har vänt! Nä men strålande sol men lite moln på den knallblåa himlen! Har varit ute och fotat min outfit som kommer upp snart för jag håller fortfarande på att redigera bilderna. 
Jag orkade inte sola idag men jag har ju som sagt fått städningen gjord och slippa tjat hela tiden.
Nä men nu ska jag fortsätta redigera så att bilderna kommer upp så hörs vi senare, kram ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus