Godmorgon

Godmorgon, ligger just nu i sängen och ska gå upp typ nu och tvätta ansiktet och sminka mig och sånt där ;)
Nu har jag ingen idrott direkt utan har nationella prov och jag är inte taggad... Men vill bara få det gjort för efteråt är det så skönt när mak bara har gjort färdigt de ;)

Idag så ska jag nog inte göra något speciellt tror inte att jag har något plugg?
Men bloggar mer senare för nu måste jag gå upp och göra mig i ordning :)


28 april

Hej!

Har precis sminkat mig och väntar på att Cajsa snart ska komma, igen :)
Hon sover över hos mig inatt och det var kul och snart kommer hon igen för att hon var hemma och åt och vi ska se på film iallafall :)

Imon är det nationella prov och jag är inte taggad... Kan inte alla nationella vara klara snart??? Men nu så ska jag inte blogga mer för stunden så vi hörs :)


Yo

Hej allihopa! Idag har jag bara chillat och kollat på gamla PLL avsnitt :) Just nu så har jag och Julia kommit till mamma för att äta kvällsmat eftersom att pappa inte är hemma just nu ;) Och vi ska äta grillat, sjuuuukt gott!

Imon är det söndag och jag kanske kommer lägga upp något tips inlägg på någon produkt/smink grej som jag tycker om men det är bara kanske berors på vad jag ska göra eller om jag orkar :) men vi hörs :)


Lördagens


Äntligen fredag

Hej, förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare men nu är det äntligen fredag och helg!! Och på måndag så har jag nationella prov och det är engelska uppsats, palla... Men aja just nu sitter jag i min säng och chillar och vet Inte vad jag ska göra ;)

Har ingen aning om vad jag ska göra i helgen men det märks väl :) men just nu har jag inget att skriva men jag kommer lägga upp bilder från kameran så det blir bättre bilder och så :)
Men vi hörs för nu :)


Dagens outfit

Tröja - H&M
Byxor - BikBok


Torsdag

Hej allihopa, idag är det torsdag och jag är ledig! Så sjukt skönt, fast jag måste skriva klart biologin och mejla det sen plugga på spanska och hemkunskspsläxan... Och sen kväll ska jag på sån här träff innan vi ska till Frankrike! Typ hur resan går till och sånt där, så jag kommer egentligen inte ha tid för att slappa hela dagen vilket hade varit skönt ;)

Har iallafall precis sminkat mig och nu ligger jag i soffan och kollat på tv och ska typ snart äta lunch ;) men vi hörs kanske senare :)


Ledig imon

Hej allihopa, idag har jag haft nationella asså det gick typ sådär jag var trött osv...
Slutade lite tidigare idag för att vi började tidigare på musiken så det var gutt och sen kom jag på att vi är lediga imon :D Så skönt och biologin skulle skickas in imon så jag kan göra färdigt det imon hemma under dagen och även plugga på hemkunskapsläxan och spanskaläxan till fredag ;)
 
Nu sitter jag med datorn i min säng (standard) och ska snart gå och duscha vilket kommer bli så skönt! Känna den rena känslan i håret och på kroppen!
Ska typ gå och duscha nu så vi hörs nog imon.

Spelar fotboll

Spelar fotboll nu, bloggar när jag kommer in!


Onsdag

Godmorgon allihopa!
Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag var hos Cajsa hela eftermiddagen och kvällen så hade inte tillfälle att blogga :)
Men nu funkar appen igen och det känns gutt! Ska äta nu och sen cykla till skolan där jag ska ha nationella prov i typ 3 timmar... Inte så kul! Sen när jag kommer hem måste jag skriva klart biologin som jag ska mejla senare ikväll.
Men nu ska jag äta så jag bloggar senare :)


Myspys

Har precis duschat och har tagit på min onepiece från ullared som är så gosig. Känslan när man är nyduschad och osminkad efter en lång dag är så skönt, då känner man sig så fräsch vilket är en bra känsla!
Ska se på en stark resa med morgan och ola-conny sen vid 8 och innan det så ska jag lyssna på musik i min säng och bara chilla ;) Hörs imon ♥
 
 

22 april

Hej allihopa. 
Idag var det då skola, och jag är så morgontrött så jag kan knappt komma upp på morgonen och det är det värsta som finns att gå upp tidigt... Men vi slutade lite tidigare typ en kvart/tjugo minuter tidigare vilket var skönt.
När jag kom hem så kollade jag på top model och just nu så redigerar jag lite bilder på datorn.
Jag hade tänkt blogga i skolan eller imorse men appen cpar sig just nu det kanske är ändringar som kommer eller bara allmänt laggig just nu, haha.
 
Imon är det nog också en vanlig dag, I think? Men på onsdag är det nationella prov i engelska (läs & hörförståelse) och sen på måndag nästa vecka är det engelska uppsats, känns gutt, eller inte... hatar nationella prov. Men nu ska jag nog göra något annat eller lyssna på musik, så vi hörs :) 
Bjuder på en cambild ♥
 
 

Måndagens

 

Nostalgi

Nu ska jag spela ett av mina favoritspel som barn ♥

Slappdag

Hej allihopa, idag har jag inte gjort något alls har inte sminkat mig eller någonting. Det har varit varmt ute så jag var ute några korta gånger annars har jag bara legat inne och tagit det lugnt! 
Har inte haft datorn igång så har inte kunnat blogga, och sen för att blogg.se appen laggar så kommer inte in på den så därför har jag inte bloggat idag :) Sen när jag väl skulle blogga och redigera bilden jag skulle lägga in så laggade datorn sönder så fick stänga av den och jag blev skit arg så jag bloggade inte just då utan väntade tills efter jag hade ätit, haha.
 
Har precis ätit, eller ja för en stund sen. Men just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik men ska snart gå ut och spela lite fotboll, så vi hörs imon och hoppas att blogg.se appen funkar annars bloggar jag när jag kommer hem och lägger in outfit och så :)
Just nu: sitter i min säng med min dator och lyssnar på musik ♥

GODNATT

Ikväll så har vi grillat vilket var gott och jag var riktigt sugen på det! Och sen resten av kvällen har jag typ chillat och spelat lite xbox ;)
Men nu ska jag göra mig redo för sängen men vet inte riktigt om jag ska sova men ska iallafall göra mig klar så jag kan sova när jag vill, men jag kommer blogga imon så vi hörs :)
Produkter jag använder på kvällen.
 

Nu:sminka mig

Nu ska jag sminka mig för att vi ska få middagsgäster, så vi hörs senare ♥

HOPE

Ett av mina konfirmationssmycken som jag älskar ♥

Sjukt gott

Nu nu ska jag äta och dricka gott för det är ju fredag!


Fredag

Hej, förlåt för att jag inte bloggat tidigare idag men jag har inte orkat eller så eftersom min dator är så störd och laggar sönder var 3 sekund... Men är iallafall hos mamma nu så nu kan jag ta bilder med min kamera och lägga upp eftersom att jag glömde kvar den hos mamma när jag var hos pappa. 
Idag i skolan så hade jag matlagninsprov och det gick väl bra, hoppas jag? haha men det kändes som det, men jag vet ju inte :)
 
Så skönt med fredag och helg ska typ ta det lugnt om jag inte skriver lite biologi i helgen som ska lämnas in. Kom på att jag har nationella prov på onsdag i engelska (läs och hörförståelse) så hoppas att det kommer gå bra iallafall. 
Ska nog duscha sen och förmodligen åka till affären och köpa något gott men det får bli snart innan båda affärerna stänger, haha :)
Nä men jag kommer uppdatera mer imon och lägga in bättre bilder :) Men vi hörs så länge ♥
täckte över en bild på ett collage på mig och Vicke som jag har som bakgrund ♥

Dagens

 
 
 
 
 
 
 
 

Glass i stora lass

Sitter just nu och äter glass, asså seriöst älskar den glassen! Sen senare ska jag inte göra något, har ingen läxa men har hemkunskspsprov imon men det går inte att plugga till eftersom det är matlagning :) men jag bloggar mer imon!


Hoppa in i duschen

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och det ska bli fett skönt! Och har ingen läxa så sen kan jag chilla resten av kvällen vilket känns himla gutt :) Men aja nu ska jag duscha och sen ta ansiktsmask och bara njuta!


ONT I HALSEN

Hej allihopa, vaknade sjukt hes och hade ont i halsen och kunde knappt harkla mig och om jag inte gjorde det så kunde jag inte prata. Men nu är jag inte lika hes men har fortfarande lite ont i halsen vilket suuuger.
Hade delprov B i geografi nationella och idag var det mycket svårare än det var igår och det var svårt liksom... Typ ett häfte med hur många sidor som helst och hela sidor med rader man skulle skriva, och det var det både i prov A och B så det var jobbigt.
Skulle egentligen slutat vid 20 över två men jag och Vicke var kvar på musiken och spelade in vår låt så det skulle bli så vi slapp stressa in i det sista när vår lektion egentligen skule vara slut, så cyklade hem vid 3. 
 
Just nu satte jag mig vid min störda dator och mest lyssnar på spotify eftersom att jag inte köpt premium än så kan jag ju inte lyssna i mobilen vilket suger hårt, men ska köpa SNART. Ska nog kolla lite bloggar nu när jag har datorn igång och lite sånt där :) Så vi hörs senare ♥
bild från we♥it

Dagens outfit

Kunde inte hämta kameran idag så det fick bli mobilbild.
Tröjan - h&m
Byxor - bikbok


Tisdag

Har precis ätit och ska snart cykla till skolan, har geografi nationella prov nu på morgonen och jag hoppas att det kommer gå bra! När jag kommer hem idag ska jag hämta min kamera och lägga upp dagens outfit, hörs sen♥


Klar med fördjupningen

Är äntligen klar med fördjupningen och har skickat iväg den till min lärare. Hade bara diskussion kvar men visste inte riktigt hur jag skulle skriva den men jag löste det och får väl hoppas på att det blev bra ändå, jag kan ju inte veta för jag bedömer ju inte :)
Håller på med mitt 3e försök att återställa mobilen men nätverket har krånglat (som det alltid gör hos pappa) så det avbröts alltid så det kommer ta 10000 år, men får hoppas att minnet försvinner annars får jag göra det på något annat sätt. Imon och på onsdag är det nationella prov i geografi och jag vet inte riktigt hur det kommer att gå men ska göra mitt bästa fastän vi inte gjort sista kursen på geografi som vi egentligen skulle börjat på nu, men kommer kännas skönt att ha det gjort sen!
Men nu ska jag gå och duscha så vi hörs imon ♥

15 April

Hej allihopa! Jag tänkte blogga imorse men så kom jag ju på att jag inte har blogg.se appen, eftersom att det är fullt minne på min mobil. Men jag ska återställa den och fixa så jag kan ladda ner den, men det gör jag imon för att jag måste skriva klart fördjupningen i SO som ska skickas in innan dagen är slut, och jag har bara diskussionen kvar så det är inte så mycket men ändå :)
 
Idag har jag då varit i skolan och var ganska trött eftersom vi var hos Moa i lördags och firade henne och vi somnade sent och vaknade tidigt så var ganska trött, hehe. Men det var en hyfsat lugn dag i skolan förutom att jag skulle ha mitt nationella prov i svenska, det muntliga i grupp. Och som sagt jag skulle självklart börja att diskutera och jag fattade inte vad man skulle göra först så det gick sådär men sen att diskutera med dom andra i gruppen gick bättre och det är ju det som skulle bedömas ;)
 
Måste göra min SO  klart så jag kan skicka in den och det dåliga är att jag inte har word på min störda dator (och det suger) så jag kan inte ens få upp dokumentet från mejlen så jag får väl låna pappas eller nåt och göra färdigt!
Här får ni en redigerad mobilbild, har inte kameran hos pappa men ska hämta den imon, hörs senare!
 
 

Ny blogg igen

Nu har jag gjort en ny blogg (som min syster också gjorde) och då bytte jag tillbaka till blogg.se som jag hade först för att jag tröttnade totalt på den gamla bloggen, hade ingen inspiration till att blogga och den var bara allmänt tråkig så nu gjorde jag en nystart på blogg.se igen och nu så tänker jag vara mera aktiv med bloggandet och lägga in fler och bättre foton med min kamera för nu känner jag mig taggad på att blogga med den nya bloggen. Så jag hoppas att ni kommer läsa den här bloggen och att det kommer bli bättre och fler uppdateringar! :)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus