Tandläkaren

Kom hem från skolan vid 2, och då bytte jag kläder och målade naglarna! Har precis varit nere och ätit en tallrik yoghurt och corn flakes och nu satte jag mig i sängen och ska kolla 1 avsnitt av TVD och äta en kinder maxi. Men efteråt får jag borsta tänderna noga, haha!
 
Lite senare så ska jag till tandläkaren och kolla tänderna typ, har dock bytt min tid 2 gånger men hade egentligen inte behövt byta den senaste tiden för jag kom ju hem lagom, men jag ska dit idag iallafall! Så får vi se vad som händer.
 

Orientering

Idag har vi orientering vilket betyder inga lektioner! Klev av bussen för några minuter sen och nu sitter jag i busskuren och väntar tills klockan blir lite mer och sen går jag ner till starten. När jag kommer hem ska jag nog läsa något kapitel ur engelska boken eller kolla något avsnitt av TVD och lite. Och imon har jag referat prov...väldigt roligt! Men vi hörs när jag är hemma sen!
Luvan på!



Fixa mig

Hej på er!
Vaknade vid 11 idag, och vet inte hur jag kommer orka gå upp imorgon när det är skola, haha! Men har precis duschat och tänkte nu sminka för för att göra mig lite fräschare, eller iallafall se lite fräschade ut haha.
 
Idag blir det nog lugnt, har inte planerat något förutom att plocka ut allt skräp på mitt rum och sen ska jag kolla något avsnitt av TVD, fick ta paus från de i helgen när mina ögon blev "överansträngda" pga av de, men nu är jag på G igen! Men nu ska jag sminka mig lite smått så ha det så bra, kram ♥
 osminkad och väldgt söt
 

Lördag

Hej bloggen, har precis kommit hem efter att ha varit ute och åkt och kollat runt på olika ställen under denna skördefestshelgen! Köpte brända mandlar som jag snart har ätit upp, haha plus att jag har nougat från igår med, sjukt gott. 
 
Ska äta kräftor ikväll och kanske åka till tivolit igen, om det inte blir regn för att det har kommit några regnskurar lite här och där idag så det är inte säkert men det skulle varit kul att göra retur! Men nu sitter jag iallafall i min säng och lyssnar på musik för att bara ta det lugnt och njuta med mitt godis, haha! Och jag sa ju att outfit bilder skulle komma igår men det blev inte av, så kanske laddar upp de någon annan dag :) Men ha det så bra, så hörs vi!
 

Ont i huvudet

Kom precis hem från att ha varit på tivolit i Färjestaden! Åkte virvelvinden 2 gånger vilket gjorde mig sjukt hes och snorig plus att jag har väldigt ont i huvudet eftersom att jag ser dåligt och har ansträngt mina ögon väldigt mycket dom här 2 dagarna så är så sjukt trött och fryser för det var svinkallt ute! Så har nu bäddat ner mig i sängen och ville uppdatera bloggen lite fastän jag somnar när som helst, behöver verkligen vila ögonen och "förkylningen" så vi hörs imon helt enkelt, godnatt!






Skördefest

Hej på er! 
Förlåt för att jag inte har bloggat förräns nu, men idag har jag tagit det lugnt och nästan kollat klart på första säsongen av TVD, vilket känns gutt!
 
Idag är det som sagt skördefest, och jag ska gå med Vicke här ikväll och kolla på dockorna och självklart ska jag köpa godis, så gott och det är ett måste för mig!
Ska även lägga upp outfit bilder om en stund så ah, nu sitter jag här hos pappa och bara tar det lugnt i väntan på den goda maten vi ska äta :) Men vi hörs sen!
Jag vet att mitt hår ser sjukt risigt ut så klaga inte...
 

Smink överallt

Håller just nu på att flytta över mitt smink till en ny necessär som jag köpte på ullared eftersom att det gamla är hur sktitg och äcklig som helst! Har så mycket skit smink som jag inte använder eller behöver ha i min necessär vilket gör att det tar så mycket plats! Så nu kommer jag lägga undan det som jag inte använder och bara stoppa i allt nytt och det jag använder så det blir mer ordning och reda. Sjukt skönt för då hittar man lite lättare, haha!
Så just nu ligger allt på min säng i en hög.
 
 

12.03

Har gjort mig iordning och nu sitter jag framför TVD, blir nog lugnt idag, om jag inte måste städa mitt rum, vilket suger men är man ledig så är man...
 
Förlåt för att jag bara uppdaterade 1 gång igår, men var ju i stan länge och hade inte tänkt på att blogga förräns en snabbis när jag kom hem! 
Men nu ska jag fortsätta kolla på TVD så bloggar jag mer sen, kram♥
 
 

Lång helg

Hej allihopa, kom hem vid 7 för har varit kvar i stan med Cajsa och Vicke vilket var kul! Är nu ledig torsdag och fredag och då ska jag nöta TVD!

Ska duscha ikväll efter ett avsnitt av TVD, vilket kommer bli sjukt skönt, sen blir det nog att sova så hörs vi imon!



Skolfoto

Hej allihopa, har precis fått hjälp att göra klart min historia uppgift, som var sjukt stöd, jätte konstig och svår text i helhet! 
Men idag så har vi har skolfoto, gud så roligt... Enfotot blev som vanligt förjävligt och jag lovar att jag säkert ser förjävlig ut på gruppfotot också... USCH I HATE SKOLFOTO!
Är så ful på sånna bilder, blir aldrig bra, suck..
 
Nä men nu struntar jag i de, fast egentligen inte men ska nu tvätta mitt smink och byta om till pyjamas och förhoppningsvis få igång ett avsnitt av TVD innan svenska hollywood fruar börjar sen vid 9 ;) Så sjukt gutt att imon är det sista skoldagen för denna veckan eftersom att vi är lediga torsdag och fredag, HEAVEN! 
Bloggar mer imon, så ska jag göra mig iordning så hörs vi!
 
 

Mot skolan



Todays outfit

 
 

1 lektion

Sitter nu inne på baronen och dricker vanilj latte medans jag väntar på bussen som går om 1 timme! Har bara haft en lektion idag eftersom att den sista blev inställd, ganska skönt men fett onödigt egentligen! Så ska nu kolla lite kläder och sedan dra hem.



Godmorgon

Godmorgon på er! Har precis fixat mig klart och ska nu göra lite frukost. Idag slutar jag som sagt vid 12.35 och har bara 2 lektioner, ganska chill faktiskt :) När jag kommer hem ska jag skriva klart naturfrågorna och sen typ chilla? Nä men hoppas att ni får en trevlig måndag så ska jag äta lite frukost, kram♥
 

TVD

Har börjat kolla från början på The vampire diaries, har egentligen sett till slutet av säsong 2 men det var 100 år sen och idag kände jag för att kolla om på den serien! Så funderar nu på att kolla det andra avsnittet innan jag somnar så hörs vi imon, godnatt ♥
 
 

22 september

Hej bloggen!
Idag är det en sån dag för mig att jag vill ha smink men ändå inte va för "piffad", så idag tog jag på mig en pippi tröja och satte upp håret i en munk, så sjukt skönt och mysigt en dag som denna, grått och tråkigt...
Kommer inte göra något idag, förutom att typ vara hemma och sega! Tänkte nu gå ner och äta något för jag är hungrig och sen kanske jag kollar på tv eller sitter vid datorn och kollar runt lite.
 
Imon är det måndag, och nu har vårt schema ändrats igen så nu slutar vid 12.35 istället för 13.05 ganska skönt faktiskt ;) Aja, skriver mer sen!
 

Hey brother

Sitter här i min mysiga säng och lyssnar på musik och bara har det gutt en lördagskväll som denna, cozy ♥
 

Curls

 

Hello saturday

Hejsan, hur är läget? Med mig är det bra, skönt att det äntligen är löördag!
Har precis sminkat mig färdigt och nu sitter jag vid datorn för att kolla lite saker :) Blir nog lugnt idag, men ska nog få gjort några av historia frågorna idag som är läxa till måndag så slipper jag sitta med allt imon ;)
 
Ska nog förmodligen "städa" på mitt rum sen, vilket jag menar är att plocka undan en massa saker som tar plats och ändra om och flytta runt lite på min bokhylla så att det inte ser så rörigt ut och för att allt ska få plats!
Tänkte nu läsa lite bloggar och sedan ska nog min syster locka mitt hår, så vi hörs för nu ♥
 

iOS7

Ja, som sagt så har även jag skaffat iOS7 vilket ändå är coolt men sjukt ovant! Men här är en bild på hur min mobil ser ut med iOS7!



Uppdaterar...

Håller just på att uppdatera min mobil till iOS7, så det kommer att ta ett tag så kommer inte kunna använda min mobil, men lika bra att uppdatera mobilen nu för man kommer ändå att bli tvungen att uppdatera till iOS7 om ett tag så kände lika bra att göra det nu! Kommer bli fett ovant vilket jag hatar, och vissa grejer är tråkiga på iOS7 men man vänjer sig och jag känner ba: äh, skit samma! Haha, nä men nu ska jag äta och så hoppas jag att min mobil inte tar så lång tid på sig, kram ♥
 

Mot bussen

Är just nu påväg mot bussen och är ganska trött för att jag gick upp extra tidigt imorse för att plugga på läxorna tills idag! 
När jag är hemma från skolan så ska jag dra till mamma vilket ska bli kul, kommer nog förmodligen att uppdatera min mobil till iOS7 i helgen för att om ett tag så kommer man typ vara tvungen att ha den senaste ändå! Men vi hörs när jag har kommit hem från skolan, chiao



Gör läxor

Sitter just nu i min säng på Julias rum och gör lite läxor, läser spanska texten och glosor och ska börja läsa i engelska boken för att kunna svara på dom 2 frågorna vi var tvunga att svara på!
 


 
 

Randigt

 
 

Chilldag

Hej, kom hem från skolan för 1 och en halvtimme sen vilket var hyfsat skönt. Det har varit en allmänt lugn dag, förutom på idrotten då vi skulle ut och orientera i typ spö regn vilket sög och det är piss kallt... Men annars har det som sagt varit lugnt! 
 
Efter maten ska jag öva på spanska glosorna och läsa igenom texten som vi har översatt och även läsa 4 kapitlar i engelska boken och svara på dom 2 frågorna vi skulle svara på om dom kapitlarna. Men jag tror inte att jag kommer skriva mer på svenskan idag utan jag gör det i helgen, eftersom att jag skrev ganska mycket idag i skolan :) Och sen ska jag se på idol, som typ är det bästa på tv just nu! Och bara njuta av att det är fredag imon!
Nä men ska nu kolla lite på videos och bloggar så hörs vi lite senare, kommer nog upp outfit bilder sen också.
 

Dissar

Asså åh, det suger, jag dissar verkligen att mitt ljud på mobilen glappar så sjukt mycket att det typ inte ens fungerar... Jag kan inte lyssna på musik eller kolla på något med ljud, som att höra snapchats filmer eller kolla på vine (och allt annat med ljud) :( Men det hörs när någon ringer och alarm men sms låter inte. Asså jag hoppas att det kanske fixar sig, men tror inte de, *suck* men som sagt min mobil är ju sliten men ändå, leva utan att ljudet fungerar på mobilen suger så hårt! Vilket är den största dissen just nu! Hate it...
 

Lite mer shoppat

 
Åhléns - 79:-
 
 
GinaTricot - 142:- (20% rabatt)
 
 
 H&M - 99:-

Wednesday

Sitter nerbäddad i min säng just nu och bara chillar en stund för är lite trött. Har blivit av med möblerna i mitt rum nu, eller ah bokhylla, byrå och bokhylla! Så känns tomt och litet och VÄLDIGT dammigt, haha. Ska som en stund hoppa in i duschen för att sedan skriva lite på svenskan och sen blire idooool!
 
När jag kom in till stan så tidigt så handlade jag lite grejer som jag tänkte fota och lägga upp om en stund så ni får se ;) Men måste handla lite mer saker, som typ varmare kläder och så men hittade inte så mycket idag :( Så får ta det någon dag nästa vecka I guess! Nä men ska fota grejerna nu så laddar jag upp dom sen, kram så länge ♥
 
 

Börjar sent

Men tjena!
Idag börjar jag 11.45 eftersom 1 lektion är inställd, vilket är skönt men fanns ingen bra buss för mig... För 11 bussen är inne när jag börjar och min lärare få typ ryck och plus att vi ska ha någon diagnos... Så nu är jag i stan och knatar runt för att handla lite saker. Bland annat ett nytt torrschampoo och jag är ute efter lite hösttröjor så ja.

Slutar 14.20 vilket är hyfsat skönt men måste skriva lite svenska och börja läsa i min engelska bok vilket inte är så kul! Nä men nu har stan öppnat och jag ska fynda lite, hörs sen!
Snygg bild, nä men bjuder eller nåt


Sweet dreams

Har varit en väldig seg eftermiddag för min del... Slutade kvart i 4 och tog 16.08 bussen hem, men blev sittandes i stan i 1 och en halvtimme ungefär och kom hem efter att ha suttit 2 timmar på bussen, ganska segt och var väldigt trött när jag kom hem!
 
Imon så ska jag nog läsa i engelska boken (4 kapitlar) får se om jag läser alla eller om jag bara börjar lite smått ;) Annars ska jag väl inte göra något, eller jo skriva svenska. 
Har nu bäddat ner mig i sängen och ska sova när som helst för att jag är grymt trött så jag bloggar imon, och ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat tidigare idag (förutom imorse) Godnatt!
 
  
 

Frukost

Godmorgon! 
Sitter just nu och äter lite frukost innan jag ska dra till bussen. Idag slutar jag 16.10 så sjukt segt... Så är hemma runt 18, och då ska jag nog inte göra något speciellt? Det får jag se, men nu ska jag äta upp och sen klä på mig för att dra till bussen! Hoppas att ni får en bra tisdag, kram 






Mini shopping

Handlade 3 saker i köpstan idag, lite saker jag behövde nytt av :)
H&M - 129:-


H&M - 29.50:-


Intermezzo - 149:-

Hemma

Men tjena! Kom nyss hem från bussen och det var typ svinkallt, regnade lite och blåste satan ute... Har precis fixat en macka och lite islatte till mellanmål, eftersom att jag är sjukt hungrig och sugen på något att äta :) 

Idag har vi bara haft 2 lektioner och på historian skulle vi (grupp om 4) berätta om nya tiden i en video, vilket blev sjukt fail och vi skrattade typ genom hela och ja... haha men vi orkade inte mer så vi lämnade in den!

Ska sen rensa ut mitt skrivbord där det ligger hur mycket skit som helst, vilket jag kommer slänga... Ska bli skönt att äntligen få rensningen klar och slänga allt skräp och lägga undan osv

Nä men nu ska jag bädda ner mig i soffan med en filt och kolla på top model, hörs senare♥
peace

Rensning

Håller på att rensa hela mitt rum eftersom att jag ÄNTLIGEN ska få göra om det, och allt kommer bli nytt, nymålade väggar samt nya möbler! Mitt rum ser som sagt ut som värsta bebisrummet vilket är sjukt pinsamt och trivs typ inte alls... Så det ska bli skönt att äntligen få göra om de. Så just nu är mitt rum kaos med saker överallt, men är dock inte klar med att rensa för jag har mitt skrivbord kvar som jag ska rensa någon dag i veckan också :)
 

Enkelt och mysigt

 
 
 
 

15 septeber

Hejsan på er!
Idag så är det söndag, vilket betyder skola imon...Men det är helt okej.
 
Har provat lite nya produkter idag som jag köpte på ullared, vilket var askul! Men har inte testat allt, bara lite smink och tillbehör och kommer även testa lite rengörningsprodukter ikväll. Och jag är nöjd än så länge med det jag har köpt :)
Kommer bli en lugn dag, eftersom det är hyfstat tråkigt väder ute och för att jag är lite trött, men kommer att fota min outfit och lägga upp den om en stund, hoppas jag? Men det kommer upp iallafall. Och jag kanske tänkte göra reiwiew på något som jag köpte på ullared efter jag har testat det några gånger för att ge tips :) Men det kommer inte nu, utan senare.  Men nu ska jag nog hitta något ställe att fota min outfit så kommer det upp lite senare, kram♥
 

Ullared

Sorry för att jag inte bloggat idag men vi har varit på ullared! Så kul och inhandlade väldigt mycket som jag ville köpa och även lite annat :) Jag var där förr förra året men då var det typ besöksrekord vilket betydde skit mycket folk så handlade bara 1 sak... Men inte denna gången!
Men nu ska jag typ sova för är ganska trött när vi gick upp tidigt och så! Bloggar mer imon, godnatt

Bild från google

Fredag 13e

Hola amigos!
Sitter nu och har engelska lektion, där vi har lånat en bok som vi ska läsa och typ redovisa på nåt sätt? Med typ bokcirkel, haha! Nä men iallafall, håller på med att dela och fixa till min "blocket annons" i engelskan, så har inte börjat med boken än :)
 
Idag är det som sagt otursdagen fredag 13e, vilket jag aldrig riktigt har uppfattat att jag har haft ren otur på, inte mer än vad jag har dom övriga dagarna! Men en skit störig sak är att just idag har mitt ljud på mobilen seriöst laggat sönder, det glappar så sjukt mycket att det tillslut försvinner så  bara vibration hörs fastän ljudet är igång. Konstigt att det kom just fredag 13e... Men aja min mobil är ju sliten och 2 år gammal snart och det märks på hur den laggar också :)
Nog om det! När jag har slutat (14.20) ska jag möta upp Vicke så ska vi typ kolla lite på stan och sen åka hem med bussen, ska bli kul :) Men ska försöka få lite gjort, haha, så hörs senare!
 
 

Hungrar ihjäl

Sitter just nu och har matte, ekvationer såklart som verkligen är min starka sida, eller inte... Lektionen slutar vid 11 och sen har vi 1 timmes naturkunskap och seriöst jag hungrar ihjäl, det suger att dom har flyttat upp naturen före maten! 

Slutar skolan 14.20 så det är ändå helt okej! Och då ska jag städa och dra till pappa. Men nu måste jag verkligen jobba, haha! Hörs sen



Snart helg

Sitter just nu i köket iklädd i min pyjamas och "pluggar", jag läser på min spanska läxa och gör övning på datorn. Jag har gjort naturen, eller inte helt. Har 1 fråga kvar som jag inte riktigt fattar, men ska fråga mamma eller nån när dom kommer hem för att jag vet vad och hur jag ska svara!
 
Nog om de... Asså snart är det helg, ska bli så skönt och jag längtar varje gång :) Tror inte att jag har något plugg i helgen? Det kanske kommer, men man kan ju hoppas att man slipper! Blir att gå upp tidigt imon, eftersom att jag ska åka 7 bussen och för att jag ska läsa på spanskan lite och kanske ändra lite i naturen! Så ska lägga mig tidigare ikväll så jag orkar gå upp imon! Men ska öva på spanska övningssidan nu så bloggar jag imon på morgonen :)
 
Min gulle :*
 

Going home

Hej bloggen, sitter just nu och väntar på bussen!
Slutade tidigt idag eftersom vi hade inställd lektion och då hade vi svenskan där vilket betydde att vi fick sluta tidigare än att ha håltimme :) 
 
Skoldagen avslutades med ett test i källkritik som gick bra, eller det kändes helt okej men man vet ju aldrig :) Jag fick iallafall med det som jag ville få med vilket var bra :)
Sen när jag kommer hem ska jag öva lite på spanskan och sedan skriva klart naturen tills imon, så vi hörs helt enkelt lite senare!♥
 
bjuder på en en vacker bild från busskuren, tihi
 
 

Shower

Ska nu hoppa in i varm dusch när det är sånt här äckel väder, kallt och regnigt, det mår man bara dåligt av...
Nu ikväll så har jag översatt klart en spanska text till svenska och jobbat med samhällen. Måste fixa med naturen imon eftersom det ska vara klart på fredag, så jag måste fixa det imon!
Slutar tidigare imon för det är inställd lektion vilket är as chill!
 
Nä men ska hoppa in i duschen, kram♥
 

Mc flurry mars


Sitter på mc donald's och äter mc flurry innan bussen går, sjukt gott säger jag bara!

Idol

Ska nu byta om till pyjamas och tvätta bort mitt smink och göra mig fräsch för att sedan gå ner och kolla på idol som börjar om en stund, ska även ta något litet att äta för jag är lite små hungrig! Mysigt♥
 
 
 

V is for Victoria

 
 
 

Städa

Har satt igång musik på datorn och tänkte nu "städa" mitt rum, eller iallafall plocka undan saker som ligger slängt på golvet för det drar till sig så mycket damm och sen är det jobbigt när allt ligger på golvet... 
Ska sedan efter de skriva lite på naturfrågorna så jag har lite av de gjort :)

Håller även på att ladda upp outfit bilder som kommer publiceras om en stund!




Bedtime

Godkväll på er!
Ikväll så har jag duschat och kollat på tv vilket har varit riktigt skönt efter en måndag. När jag kom hem från skolan så var jag ganska seg så därför bloggade jag inte förräns nu ;)
 
Imon så börjar jag 9.40 så jag åker vid 8, vilket är hyfsat skönt, men måste däremot sitta i skolan i ca 1 timme vilket är ganska segt... Men sånt är livet :)
Nä men tänkte nu bädda ner mig i sängen och kolla på mobilen så hörs vi imon, kram ♥
 
 

Engelska

Hola, sitter just nu och har engelska och har precis skrivit klart mitt formella brev så har inget att göra just nu.. Men vi slutar ändå snart så det är gutt! Sen har jag bara 1 lektion kvar :)
 
När jag kommer hem så ska jag åka till mamma och jag tänker nog damma och lite på mitt rum så jag slipper göra det senare i veckan för det är fett segt, så har jag det gjort liksom :)
Men nu ska jag få iväg min uppgift till läraren så hörs vi när jag kommer hem!
 
 

Pizza

Tjo, idag har de varit lugnt, har ätit kroppkakor hos farmor och farfar och sen tagit lite bilder.
Har egentligen inte mycket att skriva men ville uppdatera ändå... Ska snart sticka iväg och handla pizza och det ska bli asgott för jag är ganska hungrig.
Imon är det dags för skola igen, jag orkar inte gå upp tidigt :( Men sånt är livet.
 
Om ni har något önskemål på inlägg så vill jag gärna veta de, men imon kommer det iallafall komma upp 1 tips inlägg :)
Så vi hörs imon!
 
 

Chillar

Hej bloggen, idag har jag inte gjort så mycket, vaknade runt halv 10 och det var rätt skönt efter en veckas skola!
Nu ligger jag i min säng med min dator och bara chillar, läser lite bloggar och kollar kläder! Har inte gjort så mycket idag, bara tagit de lugnt men hade värsta mensvärken förut som har gått över nu vilket är sjukt skönt. 
 
Ska äta hos min farbror med Julia sen och det ska bli gutt, är dock redan hungrig för grannarna grillar kött och lukten gör mig så sjukt hungrig :( Men resten av kvällen blir det väl att bara ta de lugnt och njuta av helgen. 
Kram ♥
 

Friday

Godkväll, sorry för att det inte har blivit så bra uppdatering sen i måndags! Men i tisdags så slutade jag vid 16.10 så var hemma mellan 5-6 och seriöst jag var skit trött, jag pluggade lite på historia läxan så hade inte tid eller ork att blogga. Sen i onsdags pluggade jag andra läxor och hade inte tid att blogga. Och igår var det inspark och seriöst så jävla kul! Det var som sagt poängjakt och det var så kul. Det slutade vid 5 och då väntade på Julia för att vi skulle äta på zorbas. När vi kom hem var jag så trött och somnade typ direkt, men var tvungen att duscha av all svett från dagen!
 
Men idag är det äntligen fredag och är sjukt trött, har varit hela dagen och haft ont i ben och rygg. Men man får tåla lite ;) Nä men detta inlägg sög, men ville bara förklara hur de var, jag har haft massa läxor till idag så fett skönt att det är helg! Men vi hörs imon, och då kommer de bli bättre!
gammal bild
 
 

Knitted

 

2 september

Godmorgon, har precis slängt i mig en macka och ska snart gå och borsta tändera.
 
Det är så typiskt att det skulle börja regna just nu när man om en stund ska cykla till bussen, usch kul att bli dyngsur...
Nä men idag så slutar jag 13.05 så jag kommer vara hemma vid ca halv 3 och då ska jag lägga upp bilder på min outfit. Men hoppas att ni får en bra måndag, kram!
 

Nya tröjor

 
H&M - 149:-
 
 
H&M - 199:-

Sunday

Hej bloggen, idag är det söndag som sagt vilket betyder att det är dags för skola imon!
 
Igår sov Vicke hemma hos oss och det var kul som vanligt och vi har varit hela dagen idag också :) Vi åkte en spontanrunda till köpstan där jag shoppade 2 tröjor som jag lägger upp sen, behöver lite till hösten nu när det närmar sig för varje dag!
Ska sen läsa igenom histora häftet som vi typ ska kunna tills imon men jag ska läsa det imon på morgonen också så det är chill ;) Men jag ska ta bilder på tröjorna och lägga upp dom lite senare, kram!
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus